torsdag, oktober 30, 2008

Virka vante

Nu är snart denhär dagen förbi, den med.
Inget vettigt överhuvudtaget har jag gjort heller. Sitter och virkar på min vante. Fick hjälp av mamma igår med hur tummen skulle monteras. Det verkar kunna bli rätt bra. Fast vanten blir ganska fula, men när man tar på sig den så ser det helt okej ut. Det måste ju ändå vara det som räknas. Det är ju trots allt det första paret jag virkar, men troligtvis inte de sista. Det var riktigt roligt, dessutom går det rätt snabbt. Med undantag att jag blev tvungen att repa upp lite grann.
Jag borde nog försöka söka lite jobb idag, men jag har nästan gett upp tanken på att jag kommer att få jobba något innan jul. Med undantag för metrogrej då. Det börjar i alla fall närma sig, en vecka kvar nu bara. Men det är inte det enda som händer då. Jag har anmält mig till en helgkurs i ljudteknik. Någon ungkultursförening som arrangerar en gratis kurs för tjejer, så varför inte?
Jag kanske kommer att ha användning av det senare.
Men jag borde göra ett försök att söka lite jobb, ska ju till arbetsförmedlingen idag och meddela att jag fortfarande söker jobb, visst låter det meningsfullt. Hittills har jag då inte haft någon nytta av dem..
Jag hoppas verkligen att jag kommer in på skolan till vår. Det är helt enkelt fel tid att söka jobb, jävla idiotiska banker att gå i konkurs och ställa till det för alla och en var!

Tux verkar lite trött idag, har legat på mattan mest hela dagen, det ser faktiskt ut som om han sover. Men vem vet..

1 kommentar:

Anonym sa...

Lägg upp bilden på vanten vetja!
Kusin Kicki