torsdag, oktober 02, 2008

Någonting hände..

Åh, vad härligt! Just som jag gick och tänkte att någonting måste hända snart. Någonting som gör mig lite gladare. Man blir ganska less på att bara gå om kring utan någon direkt plan för sin tillvaro..
Så ringer telefonen, hurra! Det fanns två alternativ, antingen är det någon kompis, vilket alltid är trevligt. Det andra alternativet, någon om något jobb. Då oftast positivt, för annars får man bara ett mail som bekräftelse på att man inte duger..
Denhär gången var det de senare alternativet..
Nu har jag fått ett till jobb! Jag ska dela ut Metro på måndag! Mellan klockan 7 och klockan 10. Inte så mycket tid, men jag tjänar bättre än vad jag gör på Allsite i alla fall och förhoppningsvis blir det fler gånger. Skönt att man "duger" till någonting!
Dessutom känns det lite kul, nu kommer jag ha en anledning att prata med människor!
Min sociala kvot kanske kommer bli på fylld igen!
Jag menar, är man van vid att ha människor omkring sig nästan hela tiden blir man lätt rastlös när man är själv.
Jag kan ju inte påstå att det var folktomt varken på skolan eller på Statoil.. Hemma fanns det också alltid någon, Skuttunge fanns oftast (när hon inte var på semester i sommarstugan) där i alla fall. Hon fick följa med upp mitt rum flera gånger som sällskap. Vilket hon verkade trivas riktigt bra med. Så jag var nästan aldrig själv.
Även om man inte gör någonting tillsammans så är det skönt att det finns någon där.
Men nu när Gustav är på skolan ganska mycket, det börjar närma sig tenta, tror jag, är jag ensamma hemma ganska ofta.
Radion och datorn är mitt enda sällskap. För att råda bot på min ensamhet sitter jag och läser andras bloggar. Det händer ofta att jag besöker en blogg mer än tre gånger på dag, trots att bloggen inte blivit uppdaterad den senaste månaden bara för att se om personen äntligen har skrivit något. Hittills har det bara inneburit besvikelser, tyvärr.
Det känns som om alla andra har så pass mycket viktigare saker att göra än blogga. Vilket är nästan det enda jag gör... Under förra månaden slog jag mitt "bloggrekord" med ett snitt på 2 inlägg per dag. Säger det något om hur otroligt viktig och upptagen jag är....
Nu ska jag sluta skriva och ta itu med mitt viktiga liv...
.. Jag ska.. Ska.. Öhm... Jag, jag ska dammsuga och städa lite!

Inga kommentarer: