måndag, oktober 20, 2008

Dag borta

Ursch, jag vet verkligen inte var denhär dagen har tagit vägen. Den har bara runnit ur händer på mig. Ändå har jag inte sovit bort dagen. Jag vaknade vid åtta, skulle ta och tvätta mina lapptäcken. Det var en liten kanin som fick problem med att hålla sig...
Sen kröp jag tillbaka i sängen och sov någon timme till innan det var dags att hämta täckena. Tux fick en chans till att vara lite i sängen, men det hann inte bli särskilt långvarigt innan Gustav tyckte att det luktade kiss. Mycket riktigt! På våra kuddar! Så nu har vi bokat tvätttid imorgon med. Ska väl ändå vara glad att det var kuddarna och inte madrassen. Den hade blivit betydligt svårare att tvätta.
Ska snart in till stan en sväng och träffa Natta.
Gustav är och skriver tenta, han har suttit ungefär i en timme nu. Skulle gissa på att det är därför dagen bara försvunnit. För att hans tenta var så sent, så det blev en riktigt seg morgon. Känns som om det fortfarande är morgon. Jag har i alla fall laddat upp ganska många bilder på bilddagboken.
Tux har hunnit med att vara riktigt besvärlig också. Kissade först i sängen, sedan i hallen, varit upp på matbordet och försökt gnaga på min kablar.
Han var inte populär då, han fick till och med sitta i buren en stund. Nu ligger han dock på favoritmattan.

I går kväll tog jag och Gustav en promenad. Vi hittade lite nya vägar och fick lite friskluft. Gustav passade också på att skaffa skavsår. När vi nästan hunnit tillbaka mötte vi hela "Mia" som också var på promenad. Det vara bara att vända och följa med dem en sväng också.
Fick massa frisk luft!

Inga kommentarer: