tisdag, oktober 28, 2008

Innovatum

Nu sitter far och syster på tåget hem. De borde vara i Göteborg vid det här laget.. Synd att de stannade så lite, men det är ju helt klart bättre än inte alls. Idag gick vilse och sen kom vi till Innovatum. Det var kanske inte riktigt värt det. Vi var nog lite för gamla alla tre. Framför allt verkade det vara en hel skolklass som sprang omkring som Tux gör när han har sina ryck.
Det kändes som om det skulle behöva struktureras lite grann där. Den lilla personalstyrka som fanns kändes väldigt oengagerade, speciellt hon som satt i receptionen. Vi hade säkert kunnat smita in utan att betala, fast msn är ju trevligt.
Vi tjänade i alla fall tio minuter på att vara där.. Gick in i en "tidsmaskin" och skulle åka till efter det att jorden exploderat och några få människor levde ute i rymden på massa järn som åkte omkring. Kallt skulle det vara också, men något i resan gick fel, så vi kom bara tio min bakåt i tiden istället..
Men vilda gissningar fanns det fullt av där. En annan var en "dörrvakt" som bara släppte in de med rätt dna..
Jaja, det blir väl som det blir i framtiden. Vi hade ändå rätt roligt.
Sen gick vi in till stan och köpte glass, kulglass för halva priset! Vi mötte också upp Gustav som klarat dagens tenta.
Sen blev det snabba ryck hem. Gustav cyklade i förväg och började med mat så de skulle hinna äta något innan tåget.
Vi hann även med att trolla fram lite färdkost och jag har skickat hem lite saker.. Sen tog vi bussen ner till stationen och vinkade av dem. Tråkigt att se de åka, men vi ses till jul i alla fall.
Sen gick jag och Gustav och kollade på Röda Korsets utförsäljning innan vi tog bussen hem. Jag köpte lite broderitillbehör till bra pris.
Nu sitter jag och fryser, väntar på att klockan ska närma sig åtta. Då ska jag iväg på träning. Gustav är på skolan och tränar inför den sista tentan...

Inga kommentarer: