lördag, oktober 25, 2008

Fotboll och Städ

Dagen började med träning. Efter att ringt tränaren och följt efter några från laget hittade jag rätt. Denhär gången var vi i en större gympasal, men ändå inte stor. Fast det är väl jag som är bortskämd på Kubenhallen..
Hur som tog syret slut ganska omgående vilket resulterade i en väldig värme. Vi var inte alls lika många som vi varit på föregående träning. Jag vet om det var det, syret eller något annat som gjorde mina ben sega. Men antagligen var det en blandning av alltihopa. Eftersom min kropp inte fick tillräckligt med syre fick givetvis inte mitt huvud det heller så mot slutet var det inte ofta jag var rättplacerad.
När jag skulle hem tänkte jag ta en annan väg som jag trodde skulle vara kortare. Men som man säger, genväg är ofta senväg.
Jag var väldigt seg när jag kom hem. Efter en dusch var det lika bra att börja städa. Risken att var överhängande att det inte skulle bli gjort om jag satte mig med stickningen.
Fast nu är jag snart klar med mössan, väldigt snart. Ska bara sy på hällorna så! Sen så! Ska bli kul att höra vad hon tycker om den!
Ska ta och baka lite efter att jag har städat klart med. Ikväll kanske det är något bra på tv som jag kan virka till. Det återstår att se.

Inga kommentarer: