onsdag, oktober 22, 2008

Äventyret har börjat

Det var krig mellan Usa och Ryssland. Sverige var av någon korkad anledning på Usas sida. Jag var millitär. Vi befann oss i en gympahall där några höll på spela fotboll. Först satt jag på en såndär tjockmadrass, som alltid finns, som stod upplutad mot väggen. Men sen välte den ner över fotbollsplan. Sen helt plötsligt stod jag och massa andra uppställda på rad mittemot en annan rad. Alla hade vapen i händerna, sen skulle vi börja skjuta. Någon föll omkull, givetvis jätte blodig. Jag blev rädd och sprang in i ett av omklädningsrummet. Började prata med någon om varför man inte sprängde hela byggnaden bara. Fick till svar att den var jätte bevakad utifrån.. Okej.. hm..
Sen sprang jag tillbaka och började skjuta med de andra. Sen var det plötsligt som i det skitspelet (jag skrivit om tidigare) att man skulle uppdatera motståndarna samtidigt som man sköt på dem..
.. sen vaknade jag.

Klev upp och hämtade tidningen, har något prova-på-abonemang som räckt oroväckande länge nu. Stod inget om något krig mellan Usa och Ryssland där. Så jag tar på mig ansvaret att informera världen om min förutspående dröm.
Men först skulle fången i köket befiras, men eftersom han lägger ut illaluktande vätska i hallen byggde jag upp en liten mur mellan vardagsrum och hall. Sen började operation öppna kaninbur. Den gick smärtfritt helt enligt planen.
Sen smög jag vidare till hygienrummet och bytte snabbt skepnad för att återgå till snarkofagrummet. Tro det eller ej, där inne fanns en dator som jag skakade liv i. Men det var inte det enda som hade börjat leva i det rummet.. Det fanns en pojke i min säng som börjat röra på sig. För att hålla honom i schack slängde jag åt honom tidningen. Min undanmanöver funkade perfekt. Därefter var det dags för energipåfyllning.
Det som nu är kvar på dagens operation är tillordningsställande av slagfältet samt ett scoutingäventyr med vaktkanin utanför denhär byggnaden...

Inga kommentarer: