lördag, oktober 18, 2008

Tråkig Lördag

Blä vad lördagar är tråkiga. För mindre än ett år sedan var de just lördagarna man längtade efter. Att få sova länge och göra allt roligt som man inte hinner med på vardagarna och gå ut på kvällen med kompisarna någon gång i bland.
Men nu för tiden är lördagar enbart tråkiga. Det enda som är bra med dem är att Gustav är ledig och hemma med mig. Men annars är de precis som vilka dålig dag som helst, förutom att man inte får någon post. Vilket är jätte tråkigt. Jag brukar få något roligt åtminstone en gång i veckan, oftast någonting från mamma. Den här veckan har det varit massa post, två brev hemifrån, ett från Moster Eva och kusin Matilda.
Nu sitter jag och väntar på att Gustav ska läsa klart sitt kapitel så det kan bli lite ordning här. Vill inte börja städa medan han läser, dammsugaren är inte så tyst av sig och sen kan han ju hjälpa till om han inte läser...
Sen ska jag försöka göra något åt missfostret till kanin som jag håller på sy. Varför kan jag inte bara få lyckas med ett djur i alla fall?

Inga kommentarer: