tisdag, oktober 07, 2008

Avklarat

Nu har jag kommit tillbaka, inte en krona rikare men ett lättare sinne. Det var visserligen en besviken att jag inte fick ut något för all den tid jag lagt ner och jag har ju trots allt sålt två avtal. Men det är ingenting som jag tänker kräva ner mig i. De har gett mig tillräckligt med besvär ändå.
Så jag är tillbaka på punkt ett igen.
Nej, det skulle jag verkligen inte vilja säga. Jag är flera erfarenheter rikare. Jag har väl inte lärt mig så mycket om just telefonförsäljning. Men jag har sett hur det går till. Hur datorsystemet fungerar. Hur man kan sortera in de man ringt i olika "statuslistor", som återuppringning, nej tack, bortfall fel nummer, bortfall nix osv. Det kommer jag säkert ha massa användning av, eller hur. Samma sak hur viktigt det är med fokus och att man hela tiden
Men jag har lärt mig en hel del om mig själv i alla fall och det är verkligen nyttigt.

Jag kan inte låta bli att imponeras av de som stannar kvar. De måste ha ett väldigt stark psyke som klarar av att jobba så passa hårt med något som är så svårt.
Nej, ska jag ha ett jobb vill jag ha ett som jag kan tro på. Där man känner att man kan satsa och att man får något tillbaka. Då menar jag inte just summan på lönen, utan mer erfarenheter som jag kan ha användning av. Jag fick varken eller hos allsite.
Ikväll är det träning vilket ska bli jätte kul! Underbart att få tänka på något annat och fokusera på något som man tycker är roligt!
Jag har dessutom sett en massa jobb som jag kan söka i Göteborg också!

Inga kommentarer: