lördag, december 06, 2008

Virkning och Symaskin

Vad roligt det är att sy med maskin! Hade nästan glömt bort det efter allt virkande. Men eftersom alla blommor var klar så var det dags att ta fram min fina maskin!
Efter att ha mätt, klippt, tänkt lite och sytt var det dags att sy för hand, igen. Lika tråkigt som det är kul att sy på maskin... Men i mitt lilla projekt är det absolut nödvändigt!
Vill så gärna lägga upp en bild eller tala klartext, men det skulle kunna sabba överraskningen som är en stor del av julklappar!
Hur som är det vad jag ängat denhär dagen till, har kommit riktigt långt. Troligtvis klar imorgon!
Gustav har spenderat så gott som hela dagen på skolan och pluggat inför måndagens tenta. Så jag har kunnat arbeta utan att bli störd, men smatidigt har det varit riktigt ensamt. Tux har varit lugn hela dagen. Han tycker verkligen om mattan utanför sovrummet. Han ligger där en stund varje dag!
Men nu är Gustav på väg hem igen! Ska bli skönt med lite sällskap som pratar. Det sällskap jag haft idag, med undantag för Tux, har varit ytterligare en Harry Potter uppläsning. Hoppas verkligen att jag blir bättre på engelska av det här!

Mitt vackra märke har kliat värre än vanligt idag. Det blir varken större eller mindre. Idag har det däremot börjat flagna lite. Jag får ta och ringa sjukvårdsrådgivningen på måndag igen!
Tala om för dem att vi tror att det kan vara ringorm, sen får de tala om vad jag ska göra.
Men jag börjar bli less på att det kliar och man inte kan klia tillbaka nu!

Inga kommentarer: