tisdag, december 23, 2008

Det blev ju bra till slut

Nu är det snart dags att krypa till korgs, men ska bara sammanfatta slutet av dagen först.
Fick tag på Gustav och pratade med honom flertalet gånger ikväll. Vi kom fram till att jag och Petter kommer och är med den sista natten på lanet och sedan följer med Gustav, Hasse och Bonden ut till stugan ytterligare en natt. Petter tyckte också att det lät okej, då får vi ju lite lan trots allt. Sen får jag träffa allt "kramforsfolk", eller den delen av det i alla fall.
Så det löste sig riktigt bra.
Ännu bättre blev det av att mamma verkar ha tänkt om, jag och Tux får stanna kvar här uppe. Vilket kändes riktigt skönt att inte behöva flytta runt alla saker.
Sen försöker jag och Gustav köpa oss lite mer tid hemma. Men sj:s hemsida är inte mycket att jubla över. De har ju någon kampanj att man kan resa för 25 kr i januari. Det bästa av allt är de verkar vara slutsålda allihop, men att de inte tagit bort dem från prislistan. För man kan klicka enda fram till betalning, vilket känns riktigt elakt...
Fast vi har hittat en biljett en vecka senare som går på ca 700 (för två + Tux). Nackdelen är att den går från Sundsvall 10 över 6 på morgonen. Jag har smsat Ewwe för att höra om det finns någon möjligthet att vi kan få sova där natten innan. Men jag har inte fått något svar än så vi får se hur det blir. Men det vore bra skönt med några till dagar i norr.
Imorgon bär det södeut, till just Sundsvall, jag och mamma åker härifrån halv tio. Sen tar med oss mormor tillbaka!
Ikväll gjorde jag en saffranskaka till julafton. Ursprungsidén var att jag och mormor skulle göra den tillsammans, men då det blev som det blev så fick det bli och det blev....
Jag ska försöka skicka iväg min första "hemliga" julklapp imorgon. Den kommer komma fram för sent, vilket bara är att beklaga. Men eftersom den olyckligtvis låg i paketväskan som inte kom fram förrän i fredags så har det inte gått att göra så mycket åt den saken..
Men det kan vara kul med paket senare också!

Inga kommentarer: