fredag, december 05, 2008

Ställen på A

Nu har jag och Gustav precis kommit hem från en kort tur på stan.. Givetvis skulle det regna också. Snö som inte stannar kvar på backen och bara blöter ner kommer mitt norrländska jag aldrig erkänna som snö! Lite vitt ligger det visserligen på backen, men det är för lite för att räknas!
Det egentliga anledning var att fara till arbetsförmedlingen och säga att jag fortfarande inte fått något jobb, eller besked från Högskolan. Snälla hör av er! Det känns som om jätte mycket hänger på i att jag kommer in...
Sen blev jag inskriven på något som kallas jobbgaranti. Vet inte riktigt vad det går ut på, men jag fick något papper jag ska fylla i och sen kommer man få lite ersättning..
Får ta och kolla på det lite senare..

Sen efter att ha fått tips om att jag har ringorm på halsen så har jag och Gustav läst lite om det på nätet och det stod att man kunde behandla med "antisvampmedlem" för fötter. Så vi tyckte det var lika bra att svänga in på apoteket i stan. Tro mig det finns apotek lite överallt här!
Hur som tänkte jag att jag kunde visa en de som jobbade där mitt fina märke och höra vilken salva som var bäst.
Men hon sa att det inte fanns någon egen vård för ringorm, utan att jag borde rådfråga läkare..
Så jag tror jag ska ringa sjukvårdsuppplysningen idag och säga vad jag tror det är. Eller så kanske ringer jag allvetande pappa!
Hur som köpte jag inget nytt klet där.

Resten av dagen kommer jag antagligen, som vanligt, tillbringa framför datorn med virknålen i högsta hugg. Min massproduktion av små blommor går vidare!
Gustav har fullt upp med pluggande, tenta redan nu på måndag...

Tack till alla som brytt sig och kommit med förslag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ringorm?!
Är inte det något som däggdjur, i ett mycket begränsat område på en liten ö i söderhavet... kan få? ;)