onsdag, december 31, 2008

Årets sista dag

Jag vaknade upp i Hasses stuga och hörde att grabbarna startat datorerna och spelade. Efter en stund hörde jag Gustav säga att han skulle gå och väcka mig, men då jag redan var vaken kröp han ner under täcket.
Efter ett tag med andningssvårigheter, under natten hade min hesa hals fött ett slemtroll, så var det dags att kliva upp. När jag fritt kunde föra syre till mina lungor igen gick jag ut för att få se Hasse, Gustav och Emil få ut Emils "bil" ur snödrivan där han dagen innan parkerat.
Sen efter en liten stund fick dessa unga herrar för sig att det var en jätte bra idé att ta en liten tur med Hasse bakom på en bob. Tur att det inte är många bilar som går på vägen ut till stugan.
Jag gick in och började på min andra lovika vante, den första blev klar förgående kväll/natt.
Efter en liten stund kom killarna skrattandes tillbaka. Det visade sig att Hasse hade kraschat ner i en bäck och var dyblöt!
Egentligen inte speciellt överraskande.
Därefter blev det mat, jag åt upp min pastasallad och fick en stekt korv. Efter lite mer prat var det dags för mig att åka. Jag skulle in till Kramfors innan Inter Sport stängde. Pappa hade ringt dit och de skulle tydligen ha snowboardskor i min storlek. Gustav följde med mig, eftersom Emil också skulle in till stan. Några skor i rätt storlek fanns inte och som i de andra affärerna fanns det hur många skidpjäxor och skidor som helst.
Men vi kunde inte hitta några, Sport Ringen var inte ens öppet när vi tänkte försöka där.
Däremot hittade vi en Hugo som vi snackade en liten stund med, sedan lämnade jag Gustav på dollar där Emil hade bilen.

Resan hem gick bra och sen dess har det inte hänt så mycket. Jag har packat upp, städat lite, pysslat med Tux och duschat.
Snart ska jag ta mig något snyggare för det är ju trots allt nyårsafton. Ett nytt år och mängder av nystartar.
Nu ska jag ta och skriva klart det gångna året och invänta middagen. Efter middagen kommer jag att köra resten av familjen till några av deras vänner för att sedan själv bege mig till Ewwe, Nelly med familj.
Första gången sen jag träffade Gustav som jag inte firar nyår med honom och de andra.
Men vid närmare efter tanke är nyår egentligen inte så jätte speciellt. Men lite speciellt är det, framför allt ett tillfälle att spendera med människor man tycker om.

Inga kommentarer: