onsdag, december 10, 2008

En ny salva

Vad konstigt det känns att vara vaken och "klar för att möta dagen" så här tidigt. Jag klev upp redan kvart över sju. Mycket trött och seg klev jag upp, första gången det fortfarande var mörkt ute när jag klev upp. Anledningen till den tidiga uppgången var tiden jag fått en tid på vårdcentralen. När jag efter en cykeltur (Gustavs cykel) och en snabbtur i receptionen fick jag sätta mig och vänta bland en massa andra människor. Det är nästan så man börjar undra vad det är för "fel" på de andra medan man sitter där och hoppas att det inte smittar..
Besöket gick jätte fort, hon behövde inte ens fråga var jag hade märket. Jag menar, det är inte direkt osynligt. Hon trodde också att det var ring orm. Så hon tipsade mig om två olika salvor som skulle ha den samma värkan.
Hon sa också att jag inte behövde ha fått det från Tux, vilket jag också har svårt att tro. Han verkar helt frisk, bortsett från att han är lite smågalen ibland, så det verkar dumt att ta honom till någon veterinär
Eftersom klockan var nära nio så väntade jag på att apoteket skulle öppna och köpte en tub av ena salvan. Jag kommer snart ha ett eget litet apotek. För tillfället kan jag behandla (något så avancerat) som förkylning med halsont, lindrig exem och förhoppningsvis ringorm!

Nu ska jag fortsätta med min stickning och Harry-lyssning. Fjärde boken är snart slut. Senare idag ska jag till arbetsförmedlingen och tala om att eftersom jag, som jag redan talat om för dem, åker hem den 15 december och därför inte kan komma på möte den 16 december. Logiskt?
Dessutom ska jag tala om att deras informationshäfte inte varit till den minst hjälp och be dem förklara för mig.
Sen blir det nog en sväng till polisstation också, tala om för dem att jag hittat en cykel och se om de har hittat min. Hoppas, hoppas, hoppas!
Därefter ska jag och Gustav iväg till Överby och köpa julklapp åt varandra. Jag vet inte riktigt vad jag ska ge honom, men jag har några idéer. Så vi får väl se!

Inga kommentarer: