söndag, december 07, 2008

Ge mig min cykel tillbaka

Så rent utsagt jävla förbannad man blir! Har nyss kommit hem från styrketräning, som i sig gick bra. Som förra veckan blev jag sen, men det var långt i från mitt fel, någon jävla idiot hade snott min cykel! Kunde inte tro att det var sant när vi såg att den var borta. Gustav hade följt med ut, skulle iväg till skolan för plugg, tur att hans cykel i alla fall var klar.
Jag skiter i att min cykel har flera år på nacken, den var fortfarande i utmärkt skick! Aldrig några problem med den inte, fast att den gått flera mil. Min fina Merida cykel från Allsport i Sollefteå.
Fy fan för att ta andras saker! Så jävla respektlöst! Så lågt! Från ett studentområde dessutom! Det finns inte ord för hur förbannad jag är!
(Förlåt att jag svär så mycket, men det kan inte hjälpas. Brukar försöka vara sparsam med svordommar så jag kan använda dem då de verkligen behövs.)

Vi kollade runt i området för att se om den låg slängd någonstans eller någon bara jävlats och parkerat om den. Men inte då.. Den var borta! Imorgon blir det till att gå ut och leta efter den. Troligtvis försvann den under gårdagen eller på fredagkväll.
Just nu sitter jag i en underbar telefonkö. Något inom mig tycker att det känns bra att prata med en människa istället för att anmäla via internet. Imorgon ska jag ge mig ut på spaning efter min stackars bortkomna cykel!

För ett ögonblick tänkte jag gå upp till lägenheten och dra något gammalt över mig. Men samtidigt skulle inget bli bättre av det så jag kunde lika gärna träna bort lite ilska. Skickade ett sms till Lindberg om vad som hänt och att jag skulle bli sen. Han erbjöd sig att komma och hämta mig. Det verkade dumt att tacka nej till det med tanke på att jag redan var sent och ute och träningen var en bra bit bort så..

Nu kom jag fram och fick svara på lite frågor, ge ramnummer och sånt. Så får vi hoppas att någon vänlig själ lämnar in den och att ingen idiot dumpat den i vattnet för då lär jag aldrig återse min vän!

Träningen i sig gick bra. Skönt att slippa tänka ett tag..
Nu väntar jag på att Gustav ska komma hem. Under tiden lyssnar jag vidare på Harry Potter och ska fortsätta med min skapelse. Skrev vad det ska bli, bara för att jag är så upprörd. Tur att jag kom på det innan någon skada var skedd.
Resten av dagen har jag sytt en massa för hand, har lite ont i fingertoppen nu. Så jag gjorde ett uppehåll tidigare i dag och stor städade Tux bur och köket. Om det är ringorm jag har så har jag hört att man ska storstäda buren och bada djuret. Så Tux fick ett ytterst ofrivilligt bad. Han gjorde nästan hela badrummet till en pool och blött ner mig en hel del med. Men fint blev det. Sen fick han en ny filt i buren med, en röd fleecefilt! Lite jul ska det väl vara!

Inga kommentarer: