söndag, december 28, 2008

I ett vanligt jävla bröd

Nu har Gustav åkt hem, eller ja in till Kramfors. Jag fick kliva (släpa) mig upp halv sju för att köra ner honom till busstationen.
Det finns ju både för- och nackdelar med att det är söndag i dag, själv borde jag inte klagar, då det innebär tredje dagen med ob i rad på jobbet! (Ja, jag ska snart fara iväg på jobbet, börjar elva.) Givetvis gick jag och la mig en stund efter att ha kört syrran till kuben och någon kupp (i fotboll).
Igår jobbade jag också, medan Gustav var hemma och pillrade lite på pappas dator. Det ser ut som att mina bilder finns kvar där någonstans. Alla mina bilder från balen i nian och den sommaren då jag flängde runt halva landet på allt möjligt skoj! Första sommaren som jag ägde en digitalkamera (fick den då jag gick ut nian)och den näst bästa sommaren i mitt liv, så en massa roliga minnen med andra ord. Det vore helt underbart att få tillbaka dem!
Anledningen till att de var att en av pappas datakunniga kompisar gjorde någon slags "latformatering" av datorn, utan att flytta mina bilder (och min musik). Otroligt klantigt enligt mig att bara rädda dessa dyrbarheter från en användare, men så är det.
(Se alltid till att spara dina digitala bilder på minst två ställen!)
Han fick i alla fram bilderna, men när han skulle göra med åtkomliga kracka datorn i hop. Nu har han lovat att testa nästa gång han kommer hit igen. Det vore en enorm glädje om han kunde få fram dem!

På jobbet gick det bra för min del, ramlade inte en endaste gång. (Foppatofflor och blött golv är långt i från en lyckade kombination...) Däremot blev jag utsedd till Rolighets Minister av ett gäng grabbar jag gav svar på tal. En av dem ville ha en vanlig jävla korv, då frågade jag om han ville ha den i ett vanligt jävla bröd.

På kvällen gick vi och tände ett ljus hos Skuttunge och rastade Tux lite. Han är så söt när han dyker med nosen före ner i snödrivan. Han har inte riktigt förstått att man sjunker igenom om man skuttar neråt med fart.... Just nu är han inte alls söt, bara jobbig. Han har fått något spel så han tokskuttar mellan rummen för att avsluta med ett jätte skutt upp i sängen. Bara för att jag ska behöva resa på mig och slänga ner honom.. Han vet mycket väl att han inte får vara i sängen.

Vi hann också med att bubbla bubbelbad, vilket var mycket mysigt sen avslutade vi med diablo tillsammans med lillebror.
Det verkar också som om lanet har löst sig för Petter och min del. Vi behöver bara kolla upp en buss nu, så Petter kommer hem till sin jägarexamen kurs och jag stannar kvar en natt till.
Det bli skoj att träffa allt det folket igen, var ett bra tag sedan nu. Sen i somras någon gång, om man inte räknar Hasse som var ner och hälsade på...

Inga kommentarer: