fredag, september 26, 2008

Uppdrag Slutfört

Visade sig att det inte hände speciellt mycket på stan idag, antar att det är mer ståhej imorgon då det bland annat skulle vara lite marknad.
I övrigt var det lite prissänkningar på vissa utvalda varor. Givetvis inte billigt om man jämnför med priserna på internet. Men när man beställer via datorn får man ju inte känna och klämma heller.
Roligast var att vi hittade början på en ny galleri. En klädaffär med rätt snygga kläder. Snygga kläder som sitter bra på andra men inte på mig.
Höjdpunkten var att vi hittade myrorna, det är en mysig stämning i de där antikt och begagnat affärerna. Dessutom är det schyst mot miljön! Visserligen luktar det inte så gott av alla gamla kläder. Men sakerna är det kul att titta på. Jag hade turen nog att hitta stickor för 15kr/paret. Dessutom var det inte pytte pytte små stickor, utan normal storlek! Som jag har letat på loppisar.
Som pricken på i:et sålde de strumpstickor för 5kr/bunt på 5 st! Toppen! Det känns lite tomt när man inte har tillgång till mammas stick- och virknåls samling.
Jag har massa roliga projekt som jag vill sy, brodera, virka och sticka. Men då jag inte ska ha sakera själv ska jag inte säga för mycket här...
Jag köpte till och med en tröja idag (se bilden)! Det är inte särskilt ofta. Det enda i klädväg jag köpt under sommaren är ett par jeans, en jacka och ett superrea linne.
Men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Har blivit totalt lost på älvor sen jag började leka med penslarna i photoshop!

När vi kom hem var det dags att ställa sig i köket. Det var (för en gångs skull) min tur att laga mat. Eftersom jag inte hade någon sorts inspiration över huvudtaget fick det bli min mammas förslag, pannkaka. Jag har inte ätit det på väldigt länge så. Tidigare åt vi pannkaka väldigt ofta, när jag bodde hemma. Min syster hade en väldig förkärlek till att steka pannkaka på sina matdagar, till min och Petters förtret. Vi blev ganska less på pannkaka kan jag säga.
Hur som var det dags för det idag. Men då jag alltid hävdat att man måste äta så många pannkakor för att bli mätt blev det även pappas specialite, majsgrejs. Vilket är kortfattat är bacon, purjolök, majs och sås av mjölk och mjöl. Det är riktigt gott, fast att jag inte brukar gilla purjo eller bacon.
Till efterrätt blev det hemmagjord chockladpudding. Tycker det är så mycket godare än de där påsvisparna.
Vi drack banan, äpple, päron, apelsin, jucie och fruktsopa till. Jag vill använda min stavmixer lite så. Gustav tyckte det var en aning surt, men drack det så fort han kom över sockret.
Jag skippade sockret, för så surt var det faktiskt inte!

Inga kommentarer: