söndag, september 21, 2008

Beemovie

Vilken tokunderbar film!
Har man en projektor och stora högtalare, kort sagt sin egen lilla bio (utan den långa snubbe som alltid lyckas sätta sig framför just mig, barnet som inte kan vara tyst och tjockis som prasslar med godispapper) måste man väl utnyttja det också. Filmkväll!
Filmen som stod på programmet var (samma som rubriken, otroligt nog) Beemovie. Den var så där lagom löjlig och otroligt charmig.
Ett litet bi, i ett stort bisamhälle, som har en helt annan syn på hur livet borde vara. Påminner där lite om ett "Småkryps liv". Började kännas lite typiskt där..
Men som räddning för filmen börjar han inte aggera mot sitt eget samhälle. Nej då, tack och lov! Han får kontakt med människorna och upptäcker.. Ja, något som vi hemskingar gör och går till rätten mot oss!
En syn på den mänskliga tillvaron fast ur ett annat perspektiv, helt klockren!
Den är väldigt komiskt och underhållande. Glada härliga färger, en typisk "Dreamworks" produktion. Bra ljud, härlig musik och ett lyckligt slut!
Kom förbi se den vet jag!


Ja, jag vet att halva ordet är fetmarkerad, jag försökte bara vara lite rolig..
Btw, bilden är hämtad från hemsidan jag länkar till där uppe (någonstans)^^. Tycker att jag får använda den, då jag faktiskt egentligen gör lite reklam för deras film...

Inga kommentarer: