torsdag, september 25, 2008

Kartläggning

Jo, tjena. Skulle jag också vilja kalla det. Vad sägs om att kartlägga er verksamhet lite istället, framför allt er databas!?
Att det ska ta över två veckor för att få prata i mindre än en kvart.
Jag kom för en timme hem från arbetsförmedlingen. Det var absolut inte värt att kliva upp ur den varma sängen för att få höra det de kunde sagt när jag skrev in mig. Jag ska återigen fylla i en halv miljarduppgifter på deras sidan.
Vilket jag nu suttit och roat mig med. Det var exakt samma saker som man fyller i på sitt cv. Varför kan de inte bara överföra uppgifterna där ifrån? Borde väl finnas något smidigt dataprogram som fixar det..
Som grädde på moset hade hon jag skulle maila när jag var klar dubbelnamn och dubbla efternamn! Varför inte nöja sig med bara ena efternamnet i mailadressen?! Snacka om att vara formuell. Jag har säkert fått in någon bokstav för mycket.
Suck..
Känns väldigt givande. Det enda jobb hon kunde hitta åt mig hade jag dessutom redan sökt.
Hon vill inte heller se min överseriösa pärm med papper som snubben jag pratade med sist sa åt mig att ta med. Känns ju inte så kul när man kämpat för att få bra betyg men att det inte ska hjälpa mig till ett jobb. Jag har till och med bra betyg från Statoil och apuplatser i min pärm, men vad hjälper det.

1 kommentar:

Anonym sa...

He he... välkommen till verkligheten! :)
Vänta du tills du har skrivit in hela din CV på deras datorer och det senare visar sig att "det tydligen inte kom in riktigt"... för tredje gången!
Eller det faktum att du i vissa fall inte kan få ut dina egna uppgifter (än mindre andras) på grund av att "de är sekretessbelagda"...!?
Arbetsförmedlingen har INGA sekretessbelagda uppgifter och skall, enligt lag, lämna ut begärda uppgifter.
Ordet "besvärshänvisning" vet de inte vad det betyder. :)

Nä, ta ett privat alternativ ELLER sätt dig med telefonkatalogen, det ger ett bättre resultat.

Kram på dig o lycka till!