tisdag, september 30, 2008

Sista träningen

Så var dagens träning avklarad med. Den var väl inte speciellt ansträngande utan mer tävling och "lek". Vi blev indelade i lag och gjorde lite olika aktiviter. Skott, kickar, match osv.
Mitt lag, de gröna, vann överlägset i slutändan, bäst i alla tre momenten!
Vilket resulterade i att vi efter fikat fick varsitt pris.
Jag fick även pris för att jag var näst sämst på individuella kickar. Så nu är jag en varningstriangel (+ reflexväst) och en ryggsäck (+ sittskydd) rikare.
Givetvist var det småkallt och blött på träningen, så hade det inte varit för det sociala hade man lika gärna kunnat skippa den, eftersom alla matcher redan är avklarade.
Vi fick även lite information och träningsstatistik Jag har varit på 12 träningar i höstas och får med det 100% på den tid jag bott här. Den ni! Det finns faktiskt de som har varit på färre träningar under hösten. Fast då vet jag ju inte riktigt vilka de är, de kan ju ha varit skadade osv..
Sammanlagt har jag spelat 4 matcher, en a och en u, vilket inte heller är sämst! Jag är till och med delad tia (med fyra till) bakifrån räknat!
Sen ska jag vara med på något tipspromenad arrangemang, får väl se vad det är när jag kommer dit.. I häftet var också ett tackbrev för det gångna året. Tyvärr har jag lite svårt att läsa text då man skrev "d" istället för "det" och "o" istället för "och". Förlåt Lindberg. Men jag tycker inte att dessa förkortningar hör hemma någonannanstans än i sms om man behöver spara tecken och där med pengar. Det är knappt att de är godtagbara på msn, fast där behöver man ju inte använda stor bokstav.. Stavningsanarkin breder ut sig!

Nu är det väl mer eller mindre uppehåll med frivillig träning på tisdagar. Jag hade faktiskt tänkt gå på det. Dels för att det är kul att träna, men också för att det är trevligt att träffa människor som inte kan överlägset mycket om datorer. Vilket helt klart är ett ofrånkomligt ämne när man umgås med Gustav och hans kompisar. Misstänker att jag snart kan mer än en Svensson, eller ja Johansson som numera är den nya Svensson, gällande datorer och nätverk. Jag kan i alla fall rabbla alla delar som behövs för att få en normalt fungerande dator.
Något som jag aldrig skulle ha brytt mig om att lära mig om det inte varit för en viss killes skull..

Eftersom det inte regnar längre, utan bara är blött så står det promenad som kvällsaktivitet, så det är väl bara att ta på sig ett par torra sockar och ge sig.
Friskluft har väl ingen dött av...

Inga kommentarer: