lördag, november 01, 2008

Aktiv lördag

Nu har jag precis kommit hem från forbollsträningen och är alldeles matt i kroppen. Det gick faktiskt rätt bra idag, fast att vi bara var ungefär tio stycken. Men jag tycker nästan att det är roligast då man inte är så många. Men det var knappt att jag hann iväg. Hade ställt klockan på nio för att ha gott om tid på mig. Jag vaknade omgående och stängde snabbt av alarmet innan Gustav hann vakna. Men eftersom jag hade så god tid på mig så kunde jag gott och väl ligga kvar och blunda en lite stund. Visst, visst, den tanken är livsfarlig i kombination med mig. Somnade om och drömde massa lustigt om kyrkokör och något annat som jag inte minns nu. Fem minuter över tio vaknade och Gustav blev riktigt förvånad när jag studsade upp ur sängen. Det är inte riktigt vad jag brukar göra. Men han var snabbt upp och satte fram frukost medan jag gjorde mig i ordning. Jag tror aldrig jag gjort mig klar så snabbt och ätit så lite till frukost någonsin. Men det var ganska lagom för jag släpp på håll i magen.
Träningen gick som sagt bra och Lindberg var på gott humör efter gårdagens brakvinst mot timrå. Det är skönt att man inte är ensam modoit så här långt hemifrån.
På vägen hem från träningen la jag märke till en lapp om stickcafé på onsdagar. Antagligen är det väl mest tanter där med tanke på att tiden var 11-15. Men vi får väl se, det kan vara värt en chans. Är det tråkigt är det ju bara att gå därifrån. Jag har i alla fall skrivit in det på mobilen och det måste ju ses som ett steg i rätt riktning...
Blev klar med min vantar igår, fick göra om dem några gånger men nu duger de! Det var en lättnad att få fästa trådarna. De kommer nog inte vara så varma då de dels är ganska glesa och är av akrylgarn. Men åt andra sidan blir det inte så kallt här nere.
Fast jag har börjat använda vantar när jag cyklar nu. Men det är väl mest för att det blir kallare i fartvinden, sen vill jag helst slippa få torra händer.. Det räcker med att jag har fått en virkförhårdnad på mitt pekfinger.
Men nu har jag börjat på ett par nya vantar, en julklapp till...
...en kompis.

Gustav pratade om att cykla iväg en sväng eftersom det var så fint väder. Hm, får nog bli när jag fyllt på med lite energi och fått nya krafter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas vinstflaggan håller sig i topp resten av säsongen för Modo! Ska dit om nån timme och hejja fram dem till ännu en seger. Önskar du var med >_<

Anonym sa...

Jag hade det jättebra, kändes som om jag var där i 5 veckor istället för 5 dagar. Har tyvärr nästan inga bilder, ska lägga in de jag har på datorn innan de hamnar på bdb. Kram