onsdag, november 05, 2008

Städdag, igen

På begäran kommer här en bild på min virkade rosa vantar.. Som sagt inte särskilt varma om man inte har ett par fingervantar under, men det funkar ju det med.
Igår försökte jag mig på grisarna, jag var till och med iväg till myrorna och köpte virknål i rätt storlek (och några i "fel" och lite garn). Men inte gick det för den sakens skull... Huvudet blev mer avlångt än runt och kroppen blev inte alls som den skulle.
Jag tog och la det projektet åt sidan till förmån för ett mönster på en kanin jag som jag fått från en tjej på sysidan.
Jag vet inte om det går så mycket bättre, det var ett ganska underligt mönster, dessutom på engelska. Men jag tror att jag vet ungefär hur man ska göra. Vi får väl se hur det går idag. Men först ska det städas, Gustav är hemma så det är lika bra att passa på. Sen måste jag nog baka bröd idag med. Fick nödbaka lite bakpulverbröd så vi skulle ha något till frukost. Blev väl inte så där jätte bra eller jätte gott, men det funkade.
Så idag blir det då inget stickcafé för min del idag. Vi får se hur det blir nästa vecka istället..

Jag hade rätt om min träningsvärk, den var inte borta på gårdagens träning. Men det sägs ju att det är bra att träna när man har träningsvärk, få blodet att strömma igen. Jag är väl inte så där överdrivit insatt i vad som händer med kroppen när man tränar.
Hur som helst så gick gårdagens träning riktigt riktigt bra, var jätte roligt att spela. Jag gjorde till och med ett mål! Vilket inte hör till det vanliga, så det var ju givetvis extra roligt.
Jag fick spela forward några matcher också, ganska många faktiskt, det gick väl så där. Man känner sig lite lost på en ny plats, men vad gör man när det är för lite forwards i laget... Fanns ju de som inte var full lika frivilliga så....
Efter träningen pratade jag med lillebror i någon timme medan jag åt fruktsallad och väntade på att Gustav skulle komma hem från "Mia". Medan han väntade på att jag skulle ringa när jag kom hem. Blev lite fel där..
Till sist kom han hem och undrade var jag var. Sen följde jag och min dator med bort till "Mia" för att spela Warcraft. Gick väl inte så jätte bra för min del. Jag tycker att det är roligare att bygga än att slåss. Blir lätt lite virrigt för min del, men jag jobbar på det!
Men nu måste jag ta i tu med städandet, suck...

Btw, grattis till Obama, hoppas du lyckas bättre än din föregångare. Ja, jag skulle ha röstat hade jag valt honom. Men jag vet inte riktigt varför, är nog en magkänsla. Jag tror att Usa och världen behöver en ny sorts politik. Dessutom tycker jag inte att en torr gammgubbe ska styra, 71 år är faktiskt ganska gammalt. De flesta är ju pensionärer i den åldern, vilket det nog finns en anledning till.. Fast nu ska jag inte ge mig ut på djupt vatten utan hoppas på att det blir bra som det är.

Nu måste man döpa om kortspelet "Neger och President" eller som det också kallas, "Slav och President".. Vad sägs om "Arbetslös och Stadsminister"?

Inga kommentarer: