lördag, november 15, 2008

Hasse har landat

Det blev ingen fotboll för mig idag. Hoppas det gick bra för de andra, vore kul med vinst.
Så typiskt att jag som, så gott som, aldrig är sjuk ska bli det just nu! Men under natten hade någon bytt ut min näsa mot en droppande kran. Jag kunde knappt somna för att det inte gick att andas genom näsan och om man ska snyta sig stupen i kvarten somnar man inte..
Visserligen har jag ingen anledning till att bli sjuk, mer än att det inte är så roligt. Så egentligen hade jag kunnat varit med, om det inte varit för att det känns onödigt att jag ska vara med och max kunna ge en 60-70 procent när det finns andra som kan satsa betydligt mer. Med andra ord varken rätttvist mot mig eller mot laget.
Hasse kom vid elva tiden och vi hade precis lyckats städa undan de värsta. Hasse hade med sig två påsar med paket, spännande att se vad som är i dem. Givetvis var det mest födelsedagspresenter till Gustav, men hemifrån fanns det två paket till oss båda två. Ett till första advent och ett till någon gång i december. Jag har nu gömt dem med de andra hemligheterna i hemligheternas förråd...
Sen blev det dags frukost, gott gott. Sen tog vi det lugnt en stund för att sedan gå till Öb och Willys. Inhandlade lite mat (!), garn och halstabaletter. Sen blev det film, Batman - The dark knight. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, men det var väl inte riktigt min smak. Fast Gustav och Hasse verkade rätt nöjd med den så.
Därefter middag, lassange. Vilket vi egentligen skulle ha ätit i går, men saknade lassangeplattor...
Snart ska vi spela lite warcraft, när nätverksteknikern lekt klart.

Inga kommentarer: