lördag, november 08, 2008

Två dagar i ett

Det blev ingen biltur i torsdags, tyvärr. Men snart kommer jag hem och då är bil obligatoriskt och förhoppningsvis skoter med! Ska bli riktigt skoj. Hoppas det är snö så man kan ta sig en tur på snowboarden med, vore verkligen inte helt fel!
Däremot mot blev jag sittande vid datorn länge, väldigt länge, på tok för länge i torsdags. Stickade, spanande runt på youtube och fick mig en lektion om opera...
Jag kom inte i säng förrän vid fyra tiden, fyra timmar senare ringde väckaren. Eftersom jag inte behövde kliva upp direkt ställde jag fram den en timme. Jag somnade om och sov riktigt skönt i en timme till för att ställa fram klockan ytterligare en timme. Men då hade Gustav vaknade och jag lyckades aldrig riktigt somna om.
Till sist var det lika bra att kliva upp och göra sig ordning för dagens meningslösa uppgift; Fara till arbetsförmedlingen för att tala om att jag fortfarande inte fått något jobb. För att få till svar att det se mörkt ut.
Dåligt väder var det också, så jag hade verkligen ingen lust att ge mig iväg. Som lite plåster på såren följde Gustav med mig ut i regnet. Mycket uppskattat.
Resten av fredagen hände så gott som ingenting fram till klockan halv åtta, då det var dags för träning. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag början med maten så den var klar strax jag skulle iväg. Verkligen ett misstag. Träningen fick lida av min dumhet och det gick inte alls bra, med undantag för några passningar.

Den här dagen varit aningen bättre. Började lagom segt för att senare övergå i en tur till willys. Som vanligt saknades det mjölk, jag tror Tux vattnar blommor med mjölk på nätterna..
Utöver det hände det inte speciellt mycket förutom att filmkvällsplanen med Natta gick i krasch, då Natta skulle vara barnvakt.. Gustav och jag tog ändå och hade en egen filmkväll, eller kanske ska säga eftermiddag. Vi bunkrade upp med chips, popcorn och jordnötsringar. Filmarna som visades var Johan Glans - World tour of Skåne och Wanted.
Den först var i alla fall mycket bra, rolig. Inte lika bra som Betner, men ändå underhållande.
Fast vad är det för idé att stoppa massa gott i munnen när man ser på något som får en att skratta, eller ja, när man förstod vad han sa så... Var en massa sköna skämt om skåningar, spättekaka och annat tok och allt på skånska..
Men wanted var en verklig besvikelse. Lönnmördare som får namn genom binärkodning som en vävstol gör. Det var en såndär film där våldet är på tok för överdrivet, för mycket för att det ska vara bra. Deras sätt att få kulor att göra kurvor var allt annat än trovärdigt.
Nu ska jag fortsätta sticka på min nalle som förvandlat sig till och plump i stället..

Inga kommentarer: