torsdag, november 13, 2008

Förberedelser

Äntligen, äntligen, ängtligen! Jag skymtar solen, och ja, till och med en blå himmel!
Jag måste verkligen passa att på att ta min cykeltur till Överby (köpcentrum) idag! Det börjar nästan bli ont om tid för allt jag ska hinna göra, helst i smyg, inför Gustavs 20 årsdag. Ursch, vad gammal han blir. Lika illa är att jag också snart är så gammal.. Inte tonåring längre..
Jag har hittat en hel del kakrecept som måste praktiserats innan måndag... Jag kan ju inte gärna hålla på med det i helgen, dels är Hasse här, Gustav är inte i skolan och jag har fotbollskupp i Vännersborg. Det är alltså idag och imorgon som gäller. Inte nog med det, Gustav pratade om att gå på stan i morgon med, så med andra ord, idag ska det bli gjort.
Vad passande att jag redan sovit bort mer än halva dagen. Fast på sätt och vis har jag ursäkt för det beteendet, som kallas halsont! Jag begriper inte alls varifrån det lilla slemmonstret som numera bor i min hals kommer ifrån. Jag har inte träffat någon som varit sjuk, är man sjuk tränar man ju inte. Kan vara det att Gustav kände sig lite krasslig igår. Även om han påstår att han aldrig blir sjuk borde han väl kunna smitta oss mindre lyckligt lottade?
Fast jag ska inte klaga. Under hela gymnasiet var jag bara sjuk en gång. Fast då var jag verkligen sjuk. Kände mig hängig på morgonen, men tog mig ändå upp och till skolan. Misstänker starkt att det var för att jag ville träffa Gustav, var ju i tvåan så. Hur som fick jag höra att det var skönt för de andra att se att jag också var mänsklig. Tror att de menade på att även jag kunde bli sjuk och ha en dålig dag.. Hur som följde jag med okänd person (känd egentligen, men minns inte vem) till matsalen. Lukten där inne fick mig verkligen att må illa, så jag gick ut och satte mig på trappan utanför och där vände sig magen ut och in på mig.
Jag kommer aldrig glömma bussresan hem sen. Fy fan, det är bland det värsta jag varit med om. Bussar är ju inte kända för att gå lugnt och skönt utan att skumpa direkt så..
Nog med kuriosa, nu måste jag sätta igång om jag ska få något gjort idag!

Vem tror ni ringe roch säger att han är klar på skolan! Han som skulle vara där till sent i dag! Nedrans pojke till att krångla till det. Han sa att vi kunde gå på stan. Jag att jag skulle till Överby och han att han kunde följa med! Men eftersom jag aldrig i livet skulle kunna smuggla hem paketet utan att han skulle märka sa jag att han inte fick följa med.. Suck, som om det inte var nog krångligt redan..

Inga kommentarer: