fredag, november 28, 2008

Julpalm

Här har vi en bild på gårdagens verk. Eller jag kanske ska säga nattens. Jag kom inte i säng förrän kvart i tre. Så typiskt, satt och lyssnade på Harry. Sen blev jag klar med ena stjärnan mitt i ett avsnitt så började jag på en ny, ett nytt avsnitt började och så höll det på ett bra tag... Men mot slutet gick det inte alls bra. Jag försökte mig på ett hjärta och en annan stjärna, men dem repade jag upp. Om någon skulle ha lust att göra egna stjärnor så hittar ni mönstret jag använt här. Jag gjorde 13 stjärnor och har planer på fler. Men nu har jag ju hittat ett garn som funkar till vanten så jag fortsätter med den i stället! Det är inte riktigt exakt samma nyans och än så länge kan man se skarven. Men när jag gjort lite längre så kanske det inte är lika tydlig, får vi hoppas. Om inte annat så kommer det inte synas speciellt väl i vårat vardagsrum där mormor kommer att öppna paketet. Riktigt roligt att hon ska fira jul hos oss i år, var väldigt länge sedan nu...
Sen är det nog inte det första man ser när man använder dem, det är väl mer det faktum att man vet om det som gör att man ser det.
Om lite mer än en timme är det dags för ljudteknik praktisering. Det verkar som om det kommer att bli en lång dag i den lilla kalla lokalen. Fast den lär nog bli betydligt varmare när det väl är spelning där. Samtidigt som det känns roligt känns det ganska jobbigt att det kommer att ta så lång tid. Ska bli intressant att se hur mycket som har fastnat..

Gustav har precis gett sig av för att handla lite, jag orkade inte följa med, så jag slapp. Tidigare i dag städade han kylskåpet och jag städade Tuxs bur. Men det är mycket kvar att göra innan jag börjar julpyntandet. Mycket roligt var att jag för andra dagen i rad fick post hemifrån! Oerhört trevligt! Förutom ett brev fick jag pappa och systers önskelistor och sedan en disktrasa. En stickad disktrasa som mamma köpt när hon var på Gotland. Får väl testa den och se om den funkar bra och i så fall göra egna. Miljövänliga disktrasor...!

(Sen fyller jag 7200 dagar i dag! Det ni!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för tipset på mönster! :) Jag tror inte att farmor tänker på att det är ett annat garn, det blir en jättefin klapp :)