lördag, maj 02, 2009

Tux News

Tux verkar tycka att våren är helt underbart, han slipper ju irriterande ögon och andra pollenbesvär. Maskrosblad, gräs och löv är det godaste som finns, men han förstår inte riktigt att man faktiskt kan äta gräset utomhus. Men när man tar in lite grönt så försvinner det på en gång. Han har dessutom fått smaka melon, jordgubbar och vindruvor. Allting var jättegott, men framför allt vindruvorna var toppen!
Vi har dessutom möblerat om, till en början blev han lite harig och sprang så fort man kom när honom från ett håll som han inte är van vid att vi kommer i från. Men ganska snabbt hittade han till hörnet där Gustavs dator står. Och gissa vad som fanns på baksida? En fläkt! Jätte skönt när det blåser i nacken, så där tillbringar han mycket tid!
Som vanligt är det jätte roligt att hoppa omkring på våra möbler, förutom de tre förbjudna ställena (fåtöljen, sängen och soffan) är sängbordet och köksbordet nya favoriter. Har man dessutom tur finna det goda blommor på köksbordet. Det är fler än en gång han har ätit upp mina blommor. Han verkar ha lite svårt för vad som är prydnadsblommor och vad som är mat...
Emellanåt ger han sig upp fönsterbrädet också, där finns det alltid massa goda blommor.

Inga kommentarer: