fredag, maj 08, 2009

Grattis pappa!

Nu är klockan mycket och det är sovdags för fotbollsspelare. Imorgon ska det åkas långt, jag vet inte riktigt vart, men det tar två timmar och vi ska stanna och äta. Vi åker vid nio, matchen börjar ett, slutar tre sen ska det duschas på det så jag kommer nog inte hem förrän vid sex tiden!
Sjukt mycket tid för en enda match! Tur att man inte spelar en högre division, stackars Umeå IK, de får verkligen flänga omkring.
Jag har förberätt lite pastasallad som jag ska göra klart i morgon bitti, tagit fram bröd och kokat ägg. Inte en chans att jag tänker vara hungrig imorgon!

Idag har verkligen inte hänt mycket. Jag har jobbat lite på ansökningen till folkhögsskolan. Suttit i photoshop och försökt trolla lite med mina "arbetsprover". Suck, jag har aldrig tagit bilder på det sättet... Men det är bara bita ihop och hoppas att jag kommer in för att jag åtminstone försöker.

Idag är det dessutom fars dag och svärfars dag. De fyller nämligen år på samma dag, fast Gustavs pappa är året äldre. Bara för att göra det hela ännu mer komiskt har de liknande namn, Håkan och Åke. Som om det inte vore nog kan man ta upp mammornas namn med, Helena och Lena... Gustavs storasyster heter Linnéa, vilket min lillasyster gör i andra namn. Har kan man snacka om slump.
Men Grattis till dem båda! Vi hade skickat hem presenter och skickade dessutom ett grattiskort på posten.

1 kommentar:

Linnea sa...

haha där ser man, men då kommer vi inte glöma bort nån av dom ;)