söndag, maj 17, 2009

Lite shopping

Nu har vi kommit hem från Torp, det var långt i från en storebror till Överby. Nästan så att det var en lillebror eller tvillingbror. Inte riktigt värt de 8 milens bilresa, men vi hade trevligt i många timmar i alla fall!
Gustav separerade ganska fort i från mig och mamma. Av någon anledning var Bauhuos, Kjell och Compani osv roligare än Lindex och H&M...
Jag köpte några till namnsdagspresenter till mig, en lila sommarklänning (ja, jag i klänning. Konstig tanke, men jag ser inte tjock ut i den!), en "videograbber" (överför film från vhs till datorn och senare till dvd) och en liten badboll som studsar på vatten. Vi åt tacosbuffé till lunch och är fortfarande mätta.
Vi hann också, mest på Gustavs önskemål, med biltema där jag hittade något väldigt roligt. Pennor som man ritar på glas med! Så de provade jag genom att rita ett hjärta på bilfönstret på vägen hem. Mamma skrattade och Gustav sa åt mig att torka bort det....
Här hemma har jag istället ritat på några glas och våra innefönster. Jag ritade upp en kalender (eftersom jag varit för lat i flera månader för att ha gjort någon) och insåg att det bara är två och en halv veckor kvar innan vi åker hem! Den tiden kommer bara att flyga i väg. Jag måste hinna övernatta i grottorna med innan dess!
På tal om grottorna så ska vi snart dit och imorgon blir det Göteborg för mig och mamma sen fotboll på kvällen. Schemat är verkligen fullbokat!

Inga kommentarer: