onsdag, maj 20, 2009

Antagen och ny klänning

Jag kom in!
Jag fick ett brev idag och nu är jag antagen på Ålsta Folkhögskolan och Journalistlinjen där!
Så jag ska ta och tacka ja nu. Det kostar 300 kronor att tacka ja, dessa kommer sedan dras av för matrialkostnaden man måste betala. Men 300 kronor för en backup lösning i fall jag inte kommer in på Högskolan i Sundsvall kan faktiskt funka.

I dag har jag varit in till Göteborg i några timmar och bestämt en massa och använt ovana begrepp. Man skulle kunna skriva en hel uppsats bara om hur man skriver uppstatser! Men det ska nog gå vägen, de andra verkar ha lite mer erfarenheter än lilla jag i alla fall.
Jag ska i alla fall försöka kolla och skriva om olika metoder som vi kan använda oss av för att ta reda på hur vida våra hypoteser stämmer eller inte..
Så jag skulle låna en bok från biblioteket om olika metoder när jag kom tillbaka (jag hade ingen lust att virra omkring i Göteborg på jakt efter ett bibliotek), men givetvis var bibblan stängd. Öppnar inte förrän på fredag! Så jag får söka på world wide webb i stället... Som känns extra wide då man ska ha något specifikt.

När jag väl var i centrum sökte jag upp banken igen för att fixa med inlogg till internetbanken, men de stänger så fort det finns en minsta chans till att folk har tid att gå dit. I dag skyllde de på att det är Kristihimmelfärdsdag i morgon... Jaja, det kommer sluta med att jag går på banken i Sollefteå.
Jag tröstade mig själv med att fara ut till Överby och köpa klänningen jag och mamma spanat in. Men väl i affären blev det problem, den fanns i lila med! Jag gillar lila bättre än rosa, dessutom var den ljusare än den rosa och därmed somrigare. Fast jag hade redan köpt en lila, men efter ett samtal till mamma blev det den lila i alla fall. Vi kom fram till att det var mer min färg och då jag faktiskt tyckte den var snyggare också..
När jag kom hem och skulle visa den för Gustav gjorde jag en fantastisk upptäckt. Den har fickor! Två stycken dessutom och rymliga är de med. Helt perfekt, jag har saknat fickor på den andra klänningen, som jag för övrigt hade på mig idag.

Idag har jag också virkat klart massa bollar, så nu ska de stoppas och sys ihop lite grann. Snart är jag dessutom klar med mönstret till dem. Bild på min bollar och mönstret dyker upp här på bloggen så fort jag är helt klar med det!

Inga kommentarer: