måndag, maj 11, 2009

Tentaplugg

Igår var det städning för hela slanten, för idag kom hyresvärden och besiktade vår lägenhet. Vilket gick bra, han anmärkte inte på någonting och sa till och med att lägenheten var i bättre skick än många andra i huset. Så jag har svårt att tro att vi kommer få någon böter eller så.
Men det ska städsbesiktas också innan vi flyttar ut. Men vi kommer att ha lägenheten hela sommaren, fram till 3 augusti, så det ska nog hinnas städas också.

Idag sitter och försöker trycka in det sista plugget i huvudet inför morgondagens tenta. Har svårt att förutspå hur det kommer att gå, det beror helt enkelt på vilka frågor som kommer upp..
Jag har försökt söka fakta på internet om granskningsnämnder, jk och annat trevligt. Synd bara att man stöter på mycket intressantare men för tenta irrelevanta faktan på vägen. Som alla beslut som GRN (granskningsnämnden för radio och tv) har tagit. Vilka program som blivit anmälda, dömda eller friande. Om någon mer lider av detta konstiga intresse så rekommenderas denna länk. Helt klart något jag ska gotta ner mig i så fort jag får tid till övers. Rättelse; tar mig tid.

Inga kommentarer: