söndag, maj 24, 2009

MÅL!!

JAG HAR GJORT MÅL!
På riktigt, i en match, dessutom det matchens första mål! För en gångs skull när jag gör mål så gör det skillnad resultatmässigt också. Vi vann med 4-3!
Det var visserligen inte ett speciellt snyggt mål. Jag var vänster yttermittfältare och får en passning och driver sedan in mot målet och när jag kommit in en bit i straffområdet får jag för mig att skjuta istället för att leta någon pass. Jag är i ett ganska pressat läge men lyckas på något vis få iväg bollen, inte alls ett svårt skott, men det går precis vid stolpen och slinker in mellan målvakten och stolpen!
Väldigt kul att få göra ett mål, det ska jag leva länge på!

Därefter fick vi in ytterligare två bollar, som jag var lite inblandad i, men inte mycket...
Efter halvlek får jag gå in som forward, inte riktigt lika ovant som första gången än. Ytterligare en stund senare blir jag mittback, sen ytterback och därefter yttermittfältare igen.
Så jag var allt utom målvakt och innemittfältare..
Det var väldigt konstigt att komma ner som mittback efter att ha varit på topp. Kom på mig själv att ligga för högt ett antal gånger...
Sen lyckas Åsaka få in två bollar, bland annat en orättvis straff. Sen får vi in en till och de får in en retur på en hörna.
Men match slutade med seger till oss!
Otroligt skönt, speciellt då jag gjorde mål.

I övrigt har jag städat åt Tux och i köket samt skrivit några till rader på min metodbit. Det har blivit ändrade planer så vi ska inte träffas imorgon utan först på tisdag, så jag hinner finslipa lite imorgon. Dessutom måste jag prata lite med de andra också så jag vet vilken metod jag ska lägga störst fokus på.
Sen har jag gjort klart ytterligare en disksvamp, behöver jag säga att de går snabbt och är roligt?

Inga kommentarer: