tisdag, maj 19, 2009

Mamma borta...

Nu har mamma satt sig på bussen som ska ta henne norrut igen. Det känns redan lite tomt, har varit helt underbart att ha henne här!
Igår var vi Göteborg och gjorde staden osäker. Shoppade inte så mycket, men gick i massa affärer. Jag hittade en till klänning jag blev sugen på, men som jag skulle fundera på. Nu har jag funderat klart och ska leta upp den i morgon igen!
Sen köpte jag och mamma varsin mustasch, vältrimmad, svart och vaxad var den och passade väldigt bra bredvid min majblomma.

Sen blev det thaibuffé innan mötet med vår handledare i vårt slutarabete, som jag verkligen inte har gjort mycket på. Men som jag nu har hittat en väldigt bra uppstats som vi kan få massa nytta av! Imorgon ska vi träffas och strukturera upp det lite mer, det kommer nog bli bra det här.
Det är nästan bara två veckor kvar av skolan nu, väldigt skönt!

Igår kväll var det fotbollsmatch med u-laget vfk/tfk och ja, det gick väl allt annat än bra. Jag som velat ge min mamma en seger, men det blev en brak förlust i regn. Jag ska inte ljuga och säga att det var bra ändå. Matchen var långt i från den bästa jag spelat och motståndarna hade nog fått reglerna om bakfoten, de drog på sig sex gula kort! Fula tacklingar långt efter att bollen gått därifrån, sparkar på ben och annat trevligt.. Fula i munnen var de också så att det räckte och blev över...

Idag var vi i Trollhättans centrum så att mamma skulle få se det med. Det enda jag köpte var två böcker på Myrorna. Inte så smart att köpa böcker nu innan flytten, men jag kunde inte låta bli. Jan Guillous "Vägen till Betlemhem" och "Riket vid vägens slut" kan man inte låta bli om de bara kostar 15 kr styck. Jag har sett filmerna och lyssnat på ljudböckerna, så det är kanske dags att läsa böckerna nu?

Inga kommentarer: