måndag, mars 02, 2009

Zero Strikes

Ursch, jag var verkligen sämst på bowlingen idag! Gick inte alls som jag tyckte att det skulle, jag misstänker att banan lutade och att kloten inte var helt runda. Inte för att jag brukar vara bra på bowlingbanan, men jag brukar lyckats med minst en strike, men inte idag inte. Jag fick 79 på första serien och 77 på andra, inget att skryta med. Det värsta är ju att tränarna är så tävlingsinriktade så imorgon på träningen kommer jag att få skämmas ögonen ur mig när de läser upp resultaten.. Imorgon är det styrketräningen, så jag håller tummarna för att Freddie inte hunnit klart med den nya träningskivan, hon skulle bränna, och att ingen klickar bort min explodera låt..

I övrigt har det varit en väldigt stillsam dag med min älskade bok, som bara blir mer och mer spännande. Men något som jag stör mig på är att jag kan läsa betydligt fler sidor utan att bli trött än jag kan ur kurslitteraturen. På tal om de böckerna så måste jag ta och försöka få tag i den sista till den här kursperioden och sen börja spana efter de till nästa så man kanske kan få dem till bättre pris också...
Gustav kom hem vid fem och hjälpte mig med maten, mackaronpudding, som blev riktigt bra till slut. Det är lite roligt ändå, när jag lagar maten hjälper han oftast till, men när han lagar mat får jag knappt hjälpa till för då är jag bara i vägen. Ska inte klaga eftersom det är riktigt skönt att någon annan lagar mat!
Nu är det snart filmdags, Patrik 1,5, hoppas så att den är bra. Jag har ganska höga förväntningar då jag såg teatern när jag var yngre och tyckte att den var jätte bra!

Inga kommentarer: