fredag, mars 06, 2009

Efterlängtad Helg

Äntligen en ledig helg! Det här är första helgen på länge som jag inte har känslan av att allt skolarbete hänger över mig. Anledning till detta är att jag inte har köpt den bok vi jobbar utifrån nu. Lite vågat, oh ja, men då vi använder den till våra grupparbeten, som baserar sig på målgruppsanalys och medieval, känns det som om någon annan har den säkert. Dessutom går Oscar igenom det som står i boken tillräckligt noga och dessutom har jag jobbat lite med målgruppsinriktad pr tidigare och tänkte lite i sådana banor. Det känns helt enkelt som om jag är på banan ändå.
Dessutom fick jag låna boken av Rebecka under tågresan så jag har kollat en del i den och är inte särskilt tjock heller.
Det är skönt att slippa ha en bok som jag måste läsa...
Idag var det en föreläsning, en extra lång en med en ofokuserad och trött lärare som bara sovit tre timmar, men powerpointen säger det mesta. Så på måndag är det dags att göra våra medieval för hur gymnasieelever ska bli medvetna om strålningsrisken. Vi har ett ganska bra upplägg där redan så det känns som om vi har kommit en bra bit på väg!
Det är väldigt tråkigt att vi inte har samma grupp på slutexaminationen, vi jobbar så bra ihop!

Så helgen kommer bli jätte skön, jag ska bara ta det lugnt, med undantag för en match på söndag. Hoppas verkligen att mina stackars vader återhämtat sig till dess, annars får det bli som på träningen idag. Så gott det går, helt enkelt. Idag var det faktiskt en ganska skön träning, massa spel, även om vi flertalet gånger fick höra "Det är för dåligt" citat ala Lindberg vilket man kan kontra med Jan Strids "I förhållande till vaddå?".
Nu väntar inlagda persikohalvor och grädde!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du testat att läsa boken? As always så brukar boken vara bättre än filmen. :)