tisdag, mars 17, 2009

Grupparbetet, äntligen över


Äntligen äntligen är grupparbetet över! Redovisningen gick väl si så där, fast vi fick mycket beröm.. Men allt arbete jag lagt ner på filmen var så gott meningslöst, förutom att de visade att vi lagt ner tid och energi på det.. Jag hade garderat mig genom att spara tre olika format på filmen och tre olika format på powerpointen bara för att allt skulle funka som det skulle!
Men vad kan då felet vara, ja, tekniken i klassrummet, trots att jag igår både mailade och ringde våra lärare för att fråga om det skulle vara tekniskt möjligt. Vi fick inget ljud till filmen, så det kändes helt meningslöst! Ljudet är ju trots allt ca 80% av filmen! Du kan höra ljudet och förstå vad som händer, medan det är betydligt svårare att se bilder utan ljud och hänga med...
Men vi hade inte så mycket val, jag citerade och förklarade bilderna så gott det gick tills någon i gruppen i vår grupp började skratta... Bara för att få en liten revansch så lägger jag upp ihopklippningen här!
Men men, nu är det över och vi blev minst godkända!
Nu börjar nästa krävande arbete, utifrån gruppuppgiften skriva en essä på en egen formulerad fråga! Jag har inte en aning om vad jag ska skriva, jobbigt nog. Skulle vara så mycket enklare att bara få ett ämne och sen anpassa sig till det!
Fast så funkar det inte. Men i övrigt är det det sista jag gör i kursen, så vida den andra hemtentan gått bra så jag inte får några kompletteringar där.. Hoppas verkligen att jag kan slippa det..
Vill inte gärna ha det hängande över mig till nästa läsperiod...

Något som jag glömt bort lite i all röra kring skolan är att vi får besök idag! David tittar förbi i några dagar. Lite jobbigt att jag har hemtentan under tiden, annars är det trevligt med besök. Men Gustav har ingen skola så det ordnar sig nog rätt bra.
Ikväll ska jag i alla fall äntligen i väg att träna!

Inga kommentarer: