onsdag, mars 25, 2009

Våffeldagen

Vilken dag. Till en början var jag värsta superhemmafrun, jag putsade fönster, dammsög alla rum (utom sovrummet), skurade, rengjorde Tuxbur ordentligt, diskade, gick ut med soporna, tvättade och bakade kaka! Tux skötte sig också jätte bra, trots att han fick skutta som han ville (har bara kissat en gång och det sen Gustav kom hem). Riktigt roligt var det att vara firare att dömmaglädjeskutten han ängade sig åt!
Sen tog äggen slut så jag var tvungen att fara i väg och köpa nya, då vi skulle äta våfflor idag för att fira Jungfru Marias lyckade lögn om sitt utomätenskaplig barn... Men det visade sig senare att det inte ska vara ägg i våfflor, tur att jag köpt lite annat också. Bland annat glass till Gustavs våfflor. Så mycket mer hann jag inte förrän Gustav mötte mig vid Willys (affären som står för de flesta utgifter från mitt bankkort)..

Resten av dagen har gått åt till att svära över vår lärare som missbrukar mitt tålamod och förtroende. Att det ska vara så svårt att få veta när tentor och andra uppgifter ligger. Men efter att ha frågat i forumet på msn så vet jag nu.

Ska titta mer på hemresa imorgon, ska hem över påsk någon gång. Jag har dessutom blivit erbjuden att jobba några dagar i en anslutande vecka vilket vore jätte bra för min ekonomi...

Imorgon ska jag dessutom börja oroa mig för böcker inför den nya kursen, medier i samhället. Dessutom blir jag kanske delbilägare imorgon, beroende på. Vi (mest Gustav) har tittat på en Ford Focus från 99 som verkar fin och till lämpligt pris i Göteborg. Men annonsen är bortplockad nu, så vi får väl se hur det ligger till när Gustav ringer upp snubben imorgon...
Har snackat lite med de som kan mer bil än mig så vi har ett litet hum om vad vi ska kolla efter för fel, i fall det blir så..

Inga kommentarer: