söndag, mars 22, 2009

Fotbollens pris

Min tå värker! (För er som inte förstår varför kan jag berätta att endast det mörka längst ner och det ljus längst upp till vänster på bilden råkar vara nagel.) Antar att det är priset man får betala när man är fotbollsspelare. Det är bara andra eller tredje sommaren som jag kommer att tillbringa utan stortånaglar. Nageln har "dött" på vänster foten med, men sitt än så länge kvar..

I dag var det match och jag fick vara med från start och hör och häpna, jag fick spela back! Det gick helt okej, lite ovant, speciellt då jag varit på så många andra positioner den senaste tiden. Men de andra i laget hjälpte mig och pratade bra. Dessvärre förlorade vi med ett mål, de fick en frispark bara någon meter utanför straffområdet och ja, den gick hela vägen in i nättaket... Annars fick med oss jätte många bollar, offside, knuff i ryggen och en hel del annat. Jag fick inte många bollar emot mig, om ens någon.. Det var en bra match och motståndarens tränare som tänkt vinna med 10-0 fick bita i det sura äpplet.

Resten av dagen har gått till att baka bröd och rensa bland bilderna på datorn, inte till att skriva uppsats. Vilket den borde ha gjort. Men dagen är inte slut än, hinner kanske med någon mening eller hitta något bra avsnitt i någon bok att referera till.
Sen ikväll ska jag och Gustav se på film, Kalle och chokladfabriken. Hoppas att den är lika bra som den tecknadeserien man såg på som liten. Johny Deep är ju med så förhoppningarna är i alla fall höga!

Nä, nu ska jag ta och titta till Tux, som efter att ha hittat en ny toalett och enbart använt den i någon vecka numera är instängd i köket. Vi tror att han kommer glömma bort sin nya toalett om han inte har tillgång till den ett tag. Vi hoppas i alla fall på det. I övrigt har han börjat hoppa upp på köksbordet, det står ju massa mumsiga halvvissna tulpaner där sen min födelsedag. Rosorna jag fick av Gustav är inte riktigt lika goda. Skuttunge var också upp på bordet och åt tulpaner när hon var liten!

Inga kommentarer: