söndag, april 26, 2009

Seriepremiär

Så var serien (fotboll) igång, vi startade med en förlust på Borås Arena borta i Borås. Jag satt på bänken mest hela match sen fick jag kom ut på planen en stund. Man kopplade ganska snabbt bort att det var så sjukt stora läktare, men arenan användes till allsvenska fotboll så... Det gick väl si så där för mig, jag har liksom nästan aldrig spelat forward, så det var inte det enklaste. Men några bra saker lyckades jag med, men minst lika många dåliga. Framför allt hade jag inget spring i benen..
Men min värsta motståndare i dag var pollen och den dumma självmordsbenägna knortet som flög in i mitt öga då det bara var tio minuter kvar av matchen!
Resultatet är inget man behöver hänga upp sig på, när resten av laget spelade väldigt bra. Vi mötte ett lag som definitivt kommer att vara med i toppstriden, och vi gav dem inga lätta poäng i alla fall! (För er som är mer intresserad av fotbollen gå in på TFK:s hemsida (går ej att direkt länka) välj damlaget TFK-dam, sen finns det lite att läsa. Under truppen finns en ful bild på en nyduschad Rebecka också..)

I övrigt har jag faktiskt inte hunnit så mycket mer, det tar sin lilla tid att åka till Borås. Men det var ganska kul att känna igen sig i alla fall (var ju där vi köpte vår lilla bil). Jag virkade på vägen dit och fick tåla lite skratt och frågor, men inget värre än så. Fick i alla fall två gröna rutor klara och en lila till är på gång!
Sen när jag kom hem hade Gustav lagat pasta och kalkonsås, väldigt gott. Sen tog jag ut Tux en sväng och han var väldigt glad och undersökte vår lilla skog medan jag plockade vitsippor. Till sist tvingade mina kliande ögon oss att gå in..

Inga kommentarer: