måndag, april 20, 2009

Något distraherar mig...

Imorgon är det salstenta, men ute på parkeringen står min och Gustavs bil. Tror ni att det är lätt att plugga?!
Men snart ska Gustav till skolan och då måste jag sätta igång. Jag har utrustat bilen med lite olika nödvändigheter så som musik, kudde, filt, och lite första hjälpen. Nu saknas bara någon form av nödproviant, mer än de tuggummi som den förra ägaren lämnade efter sig...
Vi har dessutom börjat vår upprustning av bilen, visserligen är den fullt funktionlig i det skick den är. Men vi vill göra den till vår, på riktigt, även om det kanske bara är över sommaren.
Det är en lite skum lukt i den, dendär lukten som det finns i äldre ostädade bilar, så det ska vi först och främst råda bot på. Men hur tvättar och dammsuger man en bil när man bor i lägenhet? En massa skarvsladdar genom fönstret? Springa med hinkar i trapporna?

Det ska lösas på något sätt i alla fall, sen måste vi byta däck på bilen också. Förstår inte varför de har kört den på vinterdäck så här länge.. Det har ju varit sommarväglag här nere i flera månader nu... Men på sätt och vis är det kul att få pyssla om bilen lite själv också. Gustav har ringt och fått den försäkrad i dag med så det är fixat!

Om det inte varit för att min bilintresserade och snart körkortstagande bror sitter på msn skulle jag ha börjat plugga nu. Gustav har gett sig av mot skolan, men jag ska plugga snart...

Bil, bil, bil, bil, bil.....

2 kommentarer:

Petter sa...

Det är kul att pyssla om bilar...
I sommar när jag har bil så får vi ta ett lopp ;)

Nordic Rockabilly sa...

åk till en mack med gör-det-själv-hall :P