måndag, april 06, 2009

En massa faktan

Det har varit en ganska lugn dag idag. Klev upp vid åtta, men då jag inte började förrän vid kvart över ett så hann jag inte få ett dugg gjort..
Åt frukost med Gustav och Lena, sen gav sig Gustav av strax innan tio. Jag och Lena tillbringade förmiddagen framför tv:n med våra handarbeten. Tux for omkring som en liten galning.
Sen åkte jag in till skolan vid tolv tiden. Hade en lång föreläsning, på hela tre timmar. Men den var ganska intressant, handlade om vad som är en offentlig handling och inte och vad som gäller med såna. Föreläsarens användning av tonlägen var också en konst i sig, synd att jag är dålig på att härma, men det var ganska skrattretande. Man fick koncentrera sig för att tänka på det han i sa i stället för hur han sa det. Men som sagt, intressant var det!
På tågresan hem var jag duktig och läste lite i massmedier-boken i stället för att sticka!
När tåget väl kommit fram till vinkade jag och Gustav hejdå till Lena som efter en härlig vecka nu begav sig norrut...

Jag blev lite irriterad på min kära skola idag, de har ändrat tid på torsdagens föreläsning. Jätte schyst, jag som hade anpassat min hemresa så att jag inte skulle missa någonting. Skrev ett lite surt svar på det mail vi fått ut. Nej då, vi studenter behöver ingen framförhållning så vi kan planera vår tillvaro..
Samma sak med framförhållningen på att vi inte skulle springa på träningen idag, utan bara snacka om hur värdelösa vi var igår. Ganska skönt att mitt tåg kom så att jag missade större delen, men jag for i alla fall dit och fick träningsstatestik. Jag hade varit med på 72% av alla träningarna, oftast missat på grund av skola. Det vara bara sex stycken som har mer närvaro än mig. Däremot har jag varit med på skrämmande lite löppass, men de ligger så tidigt på måndagar, dagar då jag alltid har skola.. Däremot samtliga pass på styrkan har jag varit med på, så jag kanske inte är snabb, men i alla fall stark!

Under kvällen har jag lekt mellanlänk mellan Bonden och Carro. Carro körde så man nästan blev rädd.. Sen har jag och Gustav klippt Tux klor, han var ganska duktig, men lungt ifrån lugn hela tiden. Det gick bäst då jag pratade med lugn och behaglig röst.. Jag har också skrivit lite mer på min komplettering. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag håller på med, vi får väl se hur det går. Ett bad hann jag också med, effektivt nog läste jag i en av kursen böcker. Som faktiskt är intressant, men innehåller så många namn och årtal att det är omöjligt att komma ihåg allting.

Inga kommentarer: