tisdag, februari 17, 2009

Ska jag, eller inte?

Att våga.
Har fått en intressant inbjudan (se nedan) i min mail som får det att pirra i min mage.

Försäkringskassan den mest utskällda myndigheten just nu.... står i fokus på torsdag 19 februari, i SVT:s Debatt. Vi ska både debattera de nya reglerna som ställer helt nya krav på sjukskrivna. Ansvarig minister Cristina Husmark Pehrson är på plats.
Vi ska också debattera Försäkringskassans ineffektivitet, att många fått vänta i månader på ersättning. Vissa har tom tvingats lämna sina hus eftersom de gått under ekonomiskt. Adriana Lender, generaldirektör, får svara för den biten. Givetvis ska vi har fler debattörer i studion, och drabbade personer. Vill du vara publik på torsdag?
Hör av dig snarast, så återkommer jag med bekräftelse och detaljer.
Först till kvarn.... Denna inbjudan uppmanas att spridas till samhällsintresserade personer!

Att våga eller inte att våga. Visserligen vet jag inte så mycket om försäkringskassan arbete, mer än att deras blanketter är väldigt jobbiga att fylla i och svåra att få alla rätt i....
Men samtidigt så pratar inte publiken särskilt mycket utan det är speciellt utvalda (bestämda) som får prata. Det skulle faktiskt vara intressant att sitta och lyssna på vad som sägs. Dessutom lite kul att få se hur det går till i en studio, hur kameramännen, ljudnissarna jobbar.
Fast det vore skönt att slippa gå dit själv. Någon som är på?
Gustav började direkt smutskasta programmet så fort jag nämnde det så det är ingen idé att försöka där.
Jag har redan svarat på mailet med frågor om vilken tid och plats, svar på det kom med en gång.. Så det känns lite som om har man tagit steg a får man ta steg b?

1 kommentar:

Anonym sa...

Har bara en sak att säga, GÅ! :)