onsdag, augusti 06, 2008

Äntligen superstjärna

Äntligen har någon upptäckt min stora fotbollstalang! Jag fick idag skriva autograf.. Lite synd att man ska flytta när en fanklubb har börjat bildas!

Skämt åt sido, det var en ganska tråkig match, vi vann med 15-0. Eftersom vi var i så stort överläge fanns det inte direkt anledning att byta ut någon, tråkigt nog. Jag fick nöta bänk i hela 70 minuter, spelade i 20. Dessutom som yttermittfält. Men idag gick det mycket bättre, jag menar motståndet var ju inte så påtagligt. Det var ju nästan som kvartes fotboll då jag spelade i ett överlägset lag. Vi tog guld och vann kuppen flera kuppen flera år i rad. En match vann vi med 16-0, då gjorde till och med jag mål. Var väl det som saknas idag då.. Men jag hade chansen någon gång, men en medspelare hann före på bollen. Det blir lätt grötigt i målområdet..

Men tillbaka till autografskrivandet, det var roligare. En liten tjej, tio år kanske, följde efter mig en bit när jag kom ut ur omklädningsrummet. Till sist tog hon mod till sig och sa; "Ursäkta mig, skulle jag kunna få din autograf". Ja visst, varför inte, sen fick jag skriva mitt nummer också. Som nu ett tag varit (mitt första nummer, sen vi hade det på match) 10, haft 12 ett tag tidigare. Men utan egentlig anledning, mer för att ha ett "eget nummer".
Hur som föreslog jag henne att hon skulle gå in i omklädningsrummet och be de som var kvar skriva. Förvånansvärt nog vågade hon inte det. Konstigt då, hon hade ju knappt våga fråga mig när jag kom själv. Men det är stort nog.
Hur som följde jag flickan med de lysande ögonen till omklädningsrummet och sa åt resten att skriva åt henne.
Synd att jag har svårt att tro att någon av autograferna kommer få något kultvärde, men det viktiga är att det betyder något för henne nu.

Inga kommentarer: