onsdag, augusti 20, 2008

En domarjävel mindre

En av de jobbiga saker med att flytta är att bryta upp från allt man gjort på med på hemmaplan. Som att döma fotboll, det är en av sakerna jag mer eller mindre tvingas sluta med..
Min domarkarriär tog slut idag, för exakt en timme sen, derbymatch mellan Ruif och Ruif. Jag behöver kanske inte säga att Ruif vann? Närmare bestämt vann Ruif Röd i sina blå tröjor över Ruif Blå som spelade i röda tröjor. En aning förvirrande, svar ja!
Men det blir så när alla vill hålla på med fotboll, jag tycker nästan synd om de som inte håller på fotboll i den åldern (6-11). Kan inte vara särskilt kul när alla snackar om matcher osv..
Hur som så gick det väl sådär, är inte 100 procentigt nöjd med min insats. Det är ganska svårt att döma rätt i närkamp där båda användar armarna till hjälp..
Men nu är ett tre årigt uppdrag till ända..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha!
Men dom brydde sig nog inte ALLT för mycket i den åldern iaf...

Anonym sa...

Blir ganska ledsen när jag läser din blogg över hur du hånar människor vid deras problem att tanka. Jag funderar vad ägarna över Statoil tycker om detta. Allt är inte enkelt för de äldre och istället för att stå inne i station och skratta hade det varit mycket enklare att gå ut och visa hur pumpen fungerade. Tänk om, lilla flicka, man kan skratta för sig själv men lägga ut det på detta sätt är inte vackert.