torsdag, september 17, 2009

Tiden efter tentan

Så var den första tentan äntligen avklarad! Eller avklarad ska man kanske inte säga, vad heter det, inte hej förrän man är över bäcken?
Men det känns nästan som att jag skulle våga ropa hej nu, men som sagt så återstår det att se. Det kändes i alla fall mycket bra, jag har kanske inte perfekta svar på allt, men helt felaktiga ska de inte vara. Tentan var betydligt lättare än förväntat. Inte ens språkriktigheten förstörde för mig. Men hur snällt är det inte att rada upp typ 13 frågor sen får du välja tre att svara på? Hade jag svarat på fler hade jag dessutom fåt noll poäng.
Jag som hade laddat upp riktigt ordentligt för flera timmars tentade, kokat ägg, gjort fruktsallad, tagit med mig kakor - you name it!
När det inte ens gått en timme började jag fundera på inlämning. Så allt fika är kvar, det får bli min lunch..

Nu har jag nästan ingenting i skolan framtill om en och en halv vecka! Helt sjukt, någon handledning där, en workshop där och sen bara eget arbete. Ett arbete som känns väldigt roligt, vi har fått en text som vi ska lägga en layout till, göra illustrationer och sen trycka. Kommer att bli en spännande uppgift, men det gäller att komma på något riktigt bra!
Snart dyker Ewwe och Nelly upp, ska bli jätte roligt! Då får jag äntligen se om mössan passar, så jag vet om jag vågar göra fler... Sen ikväll blir det bio med Gustav, Hasse och Carro, känns som om Bonden är "the missing link" i det gänget.. Vi får helt enkelt göra om det då han också befinner sig på den här sidan atlanten.
Nu borde jag verkligen ta itu med disken så jag inte skrämmer iväg allt främmande som ska komma. Jag tror jag försummat en hel del till förmån för Typografisk Handbok.....

Inga kommentarer: