torsdag, september 10, 2009

Min kväll som Fransk

Igår kväll var hur bra som helst! Jag hade jätte roligt och fick fina lovord om min klädsel!
Lite tråkigt nog så sög min baugett! Inte nog med att den inte alls var god, den gick av på mitten med! Så innan kvällen var slut var också baugetten slut. Jag antar att några småfåglar blev glada i morse...
Det var ytterligare en sak jag lyckades strula bort, min pensel. Däremot hade jag en blomma bakom örat när jag kom hem. Jag tror det var Gill som satte dit den... Rosa och söt i alla fall.

Först var det förfest i en källarlokal på Oscarsgatan, så mycket till fest var det kanske inte. Men jag hade trevligt med "mina" flickor. Snackade en massa och så. Sen bar det av till den första pubben och därefter vidare till ytterligare fyra pubbar för att sedan avsluta kvällen på kåren.
Kåren är inte så jätte rolig, så jag var i säng innan det ens stängde! Då hade jag dessutom hunnit hällt i mig massa vatten och lite chips på hemmaplan med.
Roligast var nog sista pubben, trots att det var enda stället som envisades med att vi skulle visa legg och sedan ställa fyra poliser och några vakter utanför. Så livade var vi faktiskt inte!
Jag hoppas jag får tillfälle att klä ut mig till fransman igen, jag trivdes riktigt bra med hängslena och baskern....

Idag vaknade jag tidigt och fick för mig att kliva upp. Tux hann få sin frukost innan jag kom på att klockan var tidigt och några timmars sömn till skulle sitta bra. Vid nio klev jag däremot upp.
Har suttit vid datorn, snackat med mamma och pluggat lite. Nu är i alla fall mina böcker skickade, så jag hoppas de kommer imorgon eller på måndag. Nästa torsdag är det tenta!!
Jag ska kanske vara lite snabbare att fixa böckerna till nästa kurs.. Tur att det inte är så mycket vi ska läsa och att jag tagit mängder av anteckningar på våra föreläsningar..
Jag borde skriva om dem och börja nöta...

Ordningen i lägenheten då? Ja, sakta men säkert går det framåt. Igår besegrade jag i alla fall källarmonstret vilket måste ses som en stor bedrift. Nu väntar några till lådor på sin färd ner till förrådet och andra på att slängas.. Men först ska jag göra mig ett svärd.. Jag tror mig återigen ha bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till. Denna karaktär känns inte lika barnslig som en trasdocka.

1 kommentar:

Ann sa...

Jag har pratat med Daniel. Han är taggad på den 25:e, så om det fortfarande passar dyker vi upp under fredagen? :) Vi vill gärna laga en god måltid åt er under någon av dagarna vi stannar också om det går för sig. :)