lördag, september 19, 2009

Nya bloggen och träning

Så var äntligen pysselbloggen igång på riktigt! Det är dit mycket av mitt pysslande kommer att bo. Som pingvinen jag gjorde i natt och i morse..

Idag vaknade jag sju, precis som jag gjort hela veckan. Idag behövde jag inte stressa iväg till skolan. Det är ju lördag! Men det hindrar inte att man gör lite skolarbete, jag har pysslat lite med teckensnitt idag. Skrev ut några så att jag fick se dem på papper. Jag tror jag bestämt mig för Constantia, en ganska öppen antikva. Det borde väl vara lämpligt. Nu ska jag leta en sansserif som passar till... Jag har även gjort lite illustrationer idag.. Så det går i alla fall framåt.
Något som jag är mer stolt över är att jag för andra gången sen jag flyttade från Trollandet har varit ute och sprungit! Visserligen hamna jag lite vilse och på en del avig vägar, men jag var ute i 50 minuter. Lite tråkigt är kanske att jag inte ärligt kan säga att jag sprang hela tiden. Men ett stopp var i alla fall godkänt, streching och sen, vad gör man inte om man hittar massa fina smultron eller hamnar på en konstig stig?
Mycket backar var det överallt. Jag måste hitta någon bra runda, helst utan asfalt med..
Imorgon blir det fotboll! Ska bli så sjukt kul! Hoppas verkligen att jag inte kommer att ha träningsverk då jag vaknar vid sju imorgonbitti...

Annars har jag lindat en av garnhärvorna jag fick av Lena, gjort klart pingvinen och börjat på en kyckling/anka. Kollat lite svtplay och bumbibjörnar samt varit social via webben. Jag tycker inte om avsaknaden av människor i min lägenhet. Tur att jag har Tux så jag slipper vara helt själv!
Gustav har sagt att han kanske flyttar hit om en vecka! Det hoppas jag verkligen, jag saknar honom....

1 kommentar:

Ann sa...

Vilken rackare att lämna dig själv i stora Sundsvall! Tur att jag kommer snart. :)