söndag, september 13, 2009

Hay hay ho poängslampa!

Så här blev min filmkaraktär till sist.. Det kanske inte syns så bra, men Elisabeth Swann var namnet. Då jag inte gick bredvid herr Sparrow var det kanske inte så lätt att se vem jag var, inte mer än pirat i alla fall. Men jag fick fina komplimanger för mitt vapen! Det jämfördes till och med med boffervapen! "Du skulle kunna lajva med det där svärdet, seröst!"
Hatten däremot var riktigt misslyckad. Efter att ha konstaterat att det inte fanns någon pirathatt i hela Sundsvall fick jag den briljanta idén att tillverka en själv. Efter mycket lim (både textil och super), mjöl, vatten, tidningspapper, kartong och silvertejp och en stackars flisfilt fick jag fram något som skulle kunna tas som en pirathatt. Men inte mer. Just på denna bild är hatten utlånad..
Då blev jag betydligt mer nöjd med mina röda väst, hittade en stackars klänning på myrorna som blev öhm, lite omgjord.. Mammas blus gjorde sig också perfekt. Tack för lånet!

Sittningen var helt okej, men kanske inte super bäst. Lite dålig underhållning, med undantag för Gunger! Kunde man sjunga skulle man ha gått med där, så grymt duktig och härligt gung.
Trollkarlen eller vad han skulle föreställa skulle behöva lära sig snacka mick..För då man varken hörde eller såg (mitt bord var längst bak) så var det inte värt så mycket.
Maten var mycket bra, då den väl kom!

Lite kul var i alla fall att jag blev "Årets poängslampa". Överlägset verkade det också som, då de inte ens hade behövt räkna poängen....
Jag har dock lite svårt att bestämma mig i fall det är något bra eller dåligt. Poäng är positivt medan slampa är negativt, hur som så vann jag i alla fall en blå diskborste!

Inga kommentarer: