söndag, september 20, 2009

Floppboll och Blötmaskin

Äntligen kom då den dagen min fotbollskarriär återigen skulle ta vid. Äntligen blev klockan halv tre och jag gav mig glatt iväg på min cykel.. Blev allt mer stressad och hittade inte fram på en gång. Men efter att ha frågat lite så kom jag äntligen fram till Nackstaskolan. På asfaltsgången står två killar och passar en teknikboll till varandra. Jag parkerar cykeln och går dit, innan jag hunnit fram blir bollen passad till mig. Jag passar tillbaka med fin precision.
Men mycket mer fotboll än så blev det inte idag. Jag får veta att det är inställt på grund av baksmälla (?!), någon måtta får det väl vara. Klockan var tre på eftermiddagen! Har man tagit på sig att leda fotboll på söndagar klockan tre så får kanske tänka sig för...?

En stor besvikelse var det. Jag stannade kvar ett tag (så där en tjugo minuter) och passade med killarna. Men sen sa mina höfter i från. Kan ni fatta att jag fått träningsverk i höfterna? Så sjukt, det har jag aldrig haft förrut. Jag hade väntat mig lite verk i låren, men inte då...
Det var bara att cykla hem igen, först ringde jag Gustav och berättade om min besvikelse, sen fick mamma höra samma ramsa och nu är det er tur!

I övrigt har jag städat köket och tvättat idag. Nu kommer vi till dagens nästa gnällpunkt! Till att börja med kunde jag inte hitta tvättnyckeln (liten ful bricka). Efter att ha sprungit runt hela lägenheten några varv så ringer jag Gustav. Han har inte sett den, men då jag talar om vilken nyckelring jag satt på den så vet han precis var han stoppat den; i Rebeckas kaoslåda. (Ja, Gustav stoppar alla mina saker i en låda.)
Tvättstugans rum nummer 2 ska ha spö, jag ska skicka repertör på den! Sist jag var där så blötte den inte ner min tvätt och sen använde den inte mitt tvättmedel. Den här gången vägra den torka min tvätt! Centerfugen fungerade inte på en maskinen, torkskåpet starta inte och den stackars torktumlaren från 80-talet orkade inte torka - någonting över huvudtaget!
Katastrofalt. Så nu kommer säkert badrummet att få fuktskador så mycket tvätt som hänger där och så många små hål som hyresvärden inte tätade...
Tro om det finns någon färg man kan måla på korkmattor och våtrumsväv? Kanske vore värt att forska lite i det.
Klädkammaren ska jag och Gustav i alla fall fräscha upp, sen ska vi försöka få omtapetserat efter nyår, eller så fort vi får en ny bovärd.. Så förhoppningsvis ska det bli lite fräschare här!

Jag har även kommit en bit på trycksaken idag.. Illustrationen på tryckfelsnisse är klar och jag har gjort lite illustrationer till de olika delarna med.. Jag måste jobba på att jämna till texten och fler bilder. Sen behöver jag en framsida och en baksida också!
Men något ska jag ha att göra i Sollefteå imorgon, jag åker nämligen hem i morgon kväll. Får se hur många dagar jag blir där, antingen är jag tillbaka på onsdag eller torsdag. Jag ska ha handledning en av dagarna, hoppas på torsdag! Sen på fredag kommer Ann! Jag borde kanske ta och ringa henne...

Inga kommentarer: