torsdag, januari 29, 2009

Vad gör jag med min tid?

Vad den här veckan har gått fort. Imorgon är det redan fredag och dags för en lite längre stund på tåget än vanligt. Malmö here I come! Borde börja packa med andra ord....
Men det är mycket som jag borde men som har uteblivit. Framför allt borde jag ha läst betydligt mer i böckerna. Jag har så gott som klarat ut Kommunikation är mer än ord, första gången nu. Är nästan rädd att man måste återkommer till den...
Jag har öppnat Socialpsykologi boken, men inte mycket mer. Så jag ska inte uttala mig om hur den är, men det känns lite tungt.

Igår var full dag i skolan, två föreläsningar. På sätt och vis är det nästan bättre, i alla fall om man vill lära känna eller åtminstonde komma i kontakt med de andra i klassen. Jag började prata med en kille, Niklas, i en kort rast mellan de två delarna av föreläsningen. Sen åt jag lunch med han och hans kompis Amanda. Båda två var jätte trevliga och efter skolan gick jag en stund på stan med dem. De visade mig en gata med affärer och utan bilar. Precis en sån som jag undrat var det finns!
Vi skulle titta på skor åt Niklas, på affären visade det sig att det fanns skate- och snowboardsaker. Jag blev tvungen att undersöka om det fanns snowboardskor. Och ja, det gjorde det! Men på grund av tidsbrist, ville hinna med tåget hann jag bara prova två par som inte var helt 100. Men eftersom det var rea så for jag tillbaka dit idag efter skolan och fick väldigt bra hjälp att hitta ett par som passade. Givetvis blev det på herravdelningen, det är inte meningen att tjejer ska ha stora fötter?

Resten av dagen har bara försvunnit. Det enda vettiga som blivit gjort är i princip pajen jag bakade, med ost och skinka.
Sen har jag och Gustav förskönat en planka, fast jag lyckades bränna mig lite på fingret. Inte vidare smart. Bild, på plankan, inte mitt finger, kommer efter helgen av för er okänd anledning... Sen har jag börjat med ett nytt virkprojekt, jag virkar ett äpplefodral... Vi får se hur det blir. Tror jag kommit underfund med hur det ska göras....
Så jag vet vad jag kommer att göra på tåget imorgon istället för att läsa.. Eller snarare ska försöka låta bli att göra.
Nu är det snart dags för fotbollsträning, jätte sent och jätte utomhus på konstgräs.
Känns inte varmt, inte roligt. Men det är ju nyttigt och roligt (oftast).

Inga kommentarer: