onsdag, januari 14, 2009

Busskort

Idag var jag och Gustav iväg till Överby Köpcentrum. Vi var där så gott som hela dagen, utan att egentligen köpa någonting. Lite ätbart och andra förnödigheter införskaffades dock.
Fast jag har ändå gjort av med 1060 kronor idag, på ett busskort. Åh, vad man saknar skolkortet, åka hur mycket som helst gratis. Kortet som har jag köpt nu är precis som ett skolkort med undantag för det underbara ordet gratis, så om 30 dagar måste jag betala ytterligare 1060 för att åka. Men jag har räknat en del och kommit fram till att det är i särklass det billigaste sättet att ta sig fram och tillbaka till Göteborg så gott som dagligen. En tur och retur resa får du räkna minst 100 kr för och då är det inga resor i Göterborg inräknade. Om man slår 1060 på 30 dagar som det är giltigt så blir det runt 30 kr dag. Vilket egentligen inte så är mycket med tanke på hur mycket man kan åka.

Vi tittade på cyklar idag, men hittade inte någon som jag verkligen kände att det var den rätta. Jag vill ha en exakt kopia av min gamla cykel. tack.
Imorgon bär det av till Göteborg så vi får fortsätta att spana efter cykel då, efter att vi hittat skolan. På tal om skolan, jag har sett ett schema idag, tycker att det ser helt okej. Ledig tisdagar, synd att Gustav går i skola och istället är ledig onsdagar. Men man kan ju inte få allt.
Har också kikat lite på kursmålen osv och det ser riktigt intressant ut, men det återstår att se på måndag....

Inga kommentarer: